Naslovnica Zanimljivosti U požaru kod Našica osmeročlana obitelj ostala bez kuće, trebaju pomoć

U požaru kod Našica osmeročlana obitelj ostala bez kuće, trebaju pomoć

158
0

U požaru kod Našica osmeročlana obitelj ostala bez kuće, trebaju pomoć

U požaru koji se sinoć dogodio u mjestu Klokočevci kod Našica obitelj Maleta ostala je bez svog doma.

U sinoćnjem požaru izgorjela im je obiteljska kuća, osmero ljudi u trenu je ostalo bez krova nad glavom.

Ostali su bez svega
Kako kaže majka Ana Maleta, srećom je bila budna tijekom noći te je čula pucketanje, odmah je probudila supruga, koji joj je rekao da svu djecu istog trena izvede van.

“Na sreću nitko nije stradao. I to nam je najbitnije”, rekla je Ana Maleta, koja kaže da će kuću, ako treba, sama izgraditi iz temelja. U Klokočevce su se doselili prije 4 godine, kad su kuću i kupili.

Imaju šestero djece
Obitelj Maleta ima šestero djece, srednjoškolca od 17 godina, blizanke od 9 godina, sina od 8 godina, curicu od 5 i najmlađe dijete od godinu i 7 mjeseci.

“Uspjela sam spasiti osobne i zdravstvene, kao i neke knjige za školu. Ostali smo bez svega, namještaja, odjeće i ostalog”, još uvijek pod šokom kaže majka Ana.

Ona radi kao sezonac, a muž je nezaposlen. Snalaze se od dječjeg i porodiljnog, kao i onog što uspiju zaraditi, pa im je pomoć itekako potrebna. Kuća se može obnoviti, no trenutno im je najpotrebnije da se negdje smjeste.

Potrebna im je kuća za smještaj
Obnova izgorene kuće, na adresi Matije Gupca 5 Klokočevci, potrajat će i više od godinu dana, stoga je obitelji u nesreći prvenstveno potrebna pomoć u smislu neke namještene kuće za stanovanje. Trenutno borave kod kume, koja isto ima troje djece.

Ako želite pomoći, kontaktirajte ih na broj telefona 098/163-6720.

Na teren izašli vatrogasci i policija
Požar je najvjerojatnije krenuo negdje oko 3 sata u noći, pretpostavlja se od dimnjaka, koji je bio, kako kažu, napuknut. Na teren su odmah po pozivu stigli vatrogasci iz Šaptinovaca i Našica. Naknadno je došla i policija. Izvor:  Index.hr

Prethodni članakLepotica otišla da poseti dečka i više se nikad nije vratila: Reči njene majke lede krv u žilama
Sljedeći članakU ovom kraju BiH rodio krompir od čak 1.330 grama