Naslovnica Zanimljivosti Bivši učesnik realityja pronađen mrtav u centru Beograda

Bivši učesnik realityja pronađen mrtav u centru Beograda

718
0

Bivši učesnik realityja pronađen mrtav u centru Beograda

Nekadašnji učesnik “Parova” Dimitrije Mijatov (42) zatečen je danas bez znakova života u jednoj pekari u centru Beograda, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.

Kako prenose beogradski mediji, Dimitrije Mijatov je pronađen mrtav u pekari, a u toku je uviđaj. Mijatov je tokom učešća u „Parovima“ ispričao da je bio po zatvorima, i to u Grčkoj i Dominikanskoj Republici.

On je također tada priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka. Jedna od njegovih krađa otkrivena je jer ga je odao mobilni telefon. Međutim, Dimitrije se bavio i drugim mutnim radnjama, o kojima je obavijestio učesnike pomenutog realityja.

„U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije“, ispričao je Mijatov jednom prilikom, a njegovu priču je dopunio Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je njegov cimer opljačkao i jednu staricu u centru Beograda.

Preživio je ranjavanje, pomenuti zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u „Parovima“. Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život, prenosi Nova.rs. Izvor:  N1

Prethodni članakPoginuli majka i dva sina, uhapšen Bosanac Armin B.: Procurili detalji stravične nesreće u Hrvatskoj
Sljedeći članakMajka i kćerka iz Hrvatske preminule u razmaku od samo sat