Naslovnica Svijet Roditelji u ćerkinom (15) telefonu našli skandalozne SLIKE: Kad su videli i...

Roditelji u ćerkinom (15) telefonu našli skandalozne SLIKE: Kad su videli i poruke, doživeli su INFARKT

584
0

Roditelji u ćerkinom (15) telefonu našli skandalozne SLIKE: Kad su videli i poruke, doživeli su INFARKT

Roditelji petnaestogodišnje Indijke iz Guđarata doživeli su srčane udare kada su joj u telefonu videli go*išave fotografije koje je slala muškarcima.

Majka i otac maloletnice videli su joj telefon na stolu kada je otišla bez njega u školu. Otac ga je uzeo kako bi u njemu pronašao telefon njene najbolje drugarice i javio joj da je ćerka zaboravila telefon. Tada su oboje doživeli infarkt, prenosi Times of India.

Otac je prvi video nekoliko slika na kojima je njegova ćerka potpuno g*la. Potom je shvatio da je fotografije slala na njemu nepoznat sajt, za koji se ispostavilo da je deo “dark” interneta, odnosno nije legalan.

Da nesreća bude veća, pročitao je i poruke nepoznatih muškaraca koji su njegovoj ćerki pisali šta bi joj sve radili, samo kad bi se upoznali.

Nesrećnim roditeljima srca su umalo pukla od tuge kada su uz sve nađeno videli i da im je ćerka slala neke od tih slika rođacima.

Majka i otac devojčice dali su joj taj telefon za učenje i komunikaciju u srednjoj školi. Nikada nisu proveravali sadržaj jer, kako su rekli u bolnici na oporavku, nisu imali razloga da sumnjaju da se u njenom životu nešto dešava što bi trebalo da ih zabrine.

– Najviše ih je dotuklo što su videli kako ohrabruje rođake, slične po godištu, da i oni krenu njenim stopama, odnosno da nemaju čega da se stide – piše Times of India.

Nije poznato kako je prošla devojčica prilikom susreta s roditeljima. Njihovo stanje sada je zadovoljavajuće, budući da su oboje završili u bolnici zbog iznenadnog šoka. (objektiv.rs)

Prethodni članakPAŽLJIVO PROČITAJTE, JER OVO VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT: 10 atipičnih simptoma SRČANOG UDARA!
Sljedeći članakSPAVAO SAM SA 8 GODINA STARIJOM ŠEFICOM, ALI OVO NISAM HTEO DA JOJ URADIM: I sad sam u VELIKOM problemu