Naslovnica Zanimljivosti MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM:...

MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: A razlog će vas ŠOKIRATI

307
0

MAJKA (40) OTKRILA DA ISTI KREVET DELI SA DEČKOM I BIVŠIM MUŽEM: A razlog će vas ŠOKIRATI

Njih se troje, kaže ona, oduvek super slažu, a nedavno su zajedno proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina

Nakon osam godina braka s 39-godišnjim Jamesom Cohenom s kojim ima dvoje dece, Britanka Luana Ribeira (40) shvatila je, kaže, da im je veza iz romantične prešla u prijateljsku. Par se zato odlučio sporazumno razvesti, a Ribeira je ljubav pronašla u najboljem prijatelju svog bivšeg supruga, dugogodišnjem porodičnom prijatelju Alu Meyeru.

– James i ja smo se tada već jako udaljili, pa ga je Al nazvao da vidi je li on dobro – ispričala je osnivačica i vlasnica PR tvrtke Dauntless PR. Ubrzo je, kaže, nazvao i nju i dugo su pričali, a onda se odlučila i naći s Alom i od prvog je susreta sve bilo potpuno prirodno, pa su se nastavili viđati. – Sećam se da sam rekla deci da sam se zaljubila u Ala, što je njima bilo super – ispričala je Ribeira koja je ubrzo sa svojim novim dečkom preselila u Portugal.

– Sišla sam iz aviona u Portugalu i odmah osetila da sam kući – kaže, pa je nazvala bivšeg supruga Jamesa, objasnila mu što se njoj i deci tamo sviđa i pitala ga bi li i on možda došao, na što je on rekao “Pa, mogao bih”. Par dana kasnije, Ribeira je živela s bivšim mužem, dečkom i decom.

– Svi smo zajedno živeli u jednoj kući u Portugalu godinu dana. Nije uvek bilo lako i takvi angažmani zahtevaju puno kompromisa, ali uspeli smo – priča ona. Prošle su se godine svi troje s decom vratili u Veliku Britaniju gde su nastavili zajedno živeti.

– Ljudima je teško razumeti našu dinamiku, ali nas troje smo se uvek jako dobro slagali tako da se tu ništa nije promenilo osim što mi je James sada najbolji prijatelj, a ne partner – rekla je, a nedavno su svi skupa proslavili kraj njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina. (espreso.co.rs)

Prethodni članakREAGUJTE NA VRIJEME Hladne noge ukazuju na problem sa ŠTITNOM ŽLIJEZDOM, ako su vam otekla stopala hitno kod ljekara
Sljedeći članak3 PUTA DNEVNO UZIMAJTE OVAJ PRIRODNI NAPITAK I NOGE VAM NEĆE OTICATI: Ubrzava metabolizam i izbacuje vodu iz organizma