Naslovnica Zanimljivosti MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Deca su vrištala, zastrašujući trenutak zabeležen kamerom...

MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Deca su vrištala, zastrašujući trenutak zabeležen kamerom (VIDEO)

953
0

MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Deca su vrištala, zastrašujući trenutak zabeležen kamerom (VIDEO)

Jezivo iskustvo

Užasan trenutak zabeležen je kamerom u ruskom cirkusu kada je “ljubomorni” mrki medved napao trudnu ženu koja je radila sa njim kao performer, dok su deca vrištala zbog scene koja se odvijala pred njima. Ženu – koja je nosila jarko plavu haljinu napala je cirkuska životinja u Oriolu u Rusiji.

Svedoci su ispričali kako medved nije popustio, uprkos “udarcima bičem”, dok su se dva muškarca borila sa njim da oslobode ženu. Užas se dešavao tokom čina u kojem su učestvovala dva medveda i dva dresera u ringu. Za čudo, žena – koja je kolima hitne pomoći odmah prebačena u bolnicu – zadobila je samo “dve ogrebotine i malu modricu”.

 Ona je uverena da ju je medved mogao napasti zbog trudnoće – ali je naglasila da je njeno nerođeno dete dobro.

 – Bukvalno imam dve ogrebotine i malu modricu na nozi. I sa životinjom je sve u redu, a moja beba je dobro. Možda je to donekle bila ljubomora, budući da sam trudna. Može biti mnogo toga u pitanju. Ja ću se, naravno, pozabaviti ovim incidentom sa iskusnijim kolegama. U ovom trenutku, medved se ponaša prema meni na isti način kao i obično. Ponovo se ponaša nežno kao da se ništa nije dogodilo – rekla je ona.

U jednom izveštaju se navodi da su se trener i medved “zagrlili i pomirili” posle napada. Međutim, zabrinuti meštani tvrde da su videli životinju u kavezu pre predstave u “uznemirenom” stanju. Jedan posetilac cirkusa je tvrdio da je već video kako se baca. Medvedu je za sada zabranjeno nastupanje. Ruski istražni komitet otvorio je istragu o incidentu.

– Istraga preduzima niz mera za utvrđivanje svih okolnosti incidenta, intervjuiše zaposlene u cirkusu i svedoke – rekao je jedan od izvora.

Aktivisti za zaštitu životinja pozivaju na potpunu zabranu cirkusa u kojim se koriste žive životinje za predstave, piše The Sun.

– Nikakvi cirkuski uslovi neće biti humani iz jednog jednostavnog razloga. Obuka ide ruku pod ruku sa okrutnošću. Cirkusi su uvek okrutni i kreću se izvan granica. Cirkus sa životinjama treba zabraniti – rekla je Irina Novožilova iz grupe za zaštitu životinja VITA. /Izvor: srbijadanas.com/

Prethodni članakNE ZANEMARUJTE OVE SIGNALE: Usljed ovih simptoma lako dolazi do SRČANOG ili MOŽDANOG udara!
Sljedeći članakEvo šta se može desiti ako jedete mrkvu svaki dan