Naslovnica Svijet Danijela poslužila mušterije u restoranu, pa je ujutru pronašli obješenu: Posljednje riječi...

Danijela poslužila mušterije u restoranu, pa je ujutru pronašli obješenu: Posljednje riječi je uputila maćehi

282
0

Danijela poslužila mušterije u restoranu, pa je ujutru pronašli obješenu: Posljednje riječi je uputila maćehi

Britanka Danijela Finli Bruks (23) iz Krua, ubila se ove sedmice na Majorci gdje je radila kao konobarica u restoranu u Magalufu.

Danijela je pronađena mrtva u svom apartmanu nakon što su njeni prijatelji vidjeli da je nema na poslu i na telefon se ne odaziva. Zajedno s policijom, provalili su u stan i zatekli su je u beživotnom stanju.

Policija je istragom istog dana utvrdila da je Danijela neposredno pred smrt došla iz restorana gdje je odradila smjenu, potom je pozvala oca i maćehu putem WhatsAppa i rekla im je da se osjeća tužno i loše i da ne zna kako dalje. Pred njima je, budući da se radilo o video-pozivu, popila neke tablete, rekavši im da su “za glavobolju”. Nisu ni slutili da Danijelu upravo gledaju posljednji put u životu živu.

Danijelina maćeha kroz suze je prokomentarisala kako je vidjela da nešto nije u redu, ali mislila je da je to još jedna od njenih “crnih” koje se pojavljuju kada je razočara neki momak ili prijateljica.

Ocu i maćehi saopšteno je da je u stanu kraj njenog tijela pronađena i Danijelina oproštajna poruka u kojoj je pisalo da je bila trudna i da ni ne zna ko bi mogao biti otac djeteta, kao i da se u posljednja tri mjeseca drogirala. Prema roditeljima je osjećala grižu savjesti i nije željela da ih miješa u svoja stanja.

“Samo da nam se jednom otvorila, makar jednom, sigurna sam da bismo suprug i ja znali kako da joj pomognemo. Sve ovo i dalje nam je šokantno. Dotukao nas je sadržaj pisma. Zauvijek ćemo patiti”, rekla je kratko maćeha Liza, piše “Objektiv“. (haber.ba)

Prethodni članakKARDIOLOG HADŽI-TANOVIĆ OBJASNIO KAKO DA SE SAČUVATE OD INFARKTA: 1 stvar je NAJVEĆI NEPRIJATELJ za SRCE
Sljedeći članakKAKO PREPOZNATI SIMPTOME TROMBA? Ovo su znakovi na koje trebate obratiti pažnju: Kada se krvni ugrušak nađe u blizini srca javljaju se sljedeći simptomi