Naslovnica Zanimljivosti Elvis sjekirom demolirao Audi: Mislio da je šefov, uništio pogrešan automobil

Elvis sjekirom demolirao Audi: Mislio da je šefov, uništio pogrešan automobil

293
0

Elvis sjekirom demolirao Audi: Mislio da je šefov, uništio pogrešan automobil

Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora

Elvis (44) je mislio da uništava šefov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime. Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

– Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u ‘renti’, ispričao je M. G. o incidentu iz jula ove godine u Zagrebu, kad je bijesni muškarac sjekirom demolirao Audi.

Elvis je optužen za krivično djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari i za njega traže 10 mjeseci uvjetno, piše Danica.hr.

– Optuženi je priznao krivično djelo te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim A. B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu A. B. – kaže državno odvjetništvo, piše Danica.hr.

Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju. Htio je potpuno smrskati automobil. Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao.

Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi – ispričao je tada svjedok demoliranja Audija na Črnomercu u Zagrebu. Izvor:  Avaz/ Danica.hr

Prethodni članakPolicija u Beču traži oko 600 novih uposlenika sa stranim porijeklom
Sljedeći članakJelen više od dvije godine nosio automobilsku gumu oko vrata (VIDEO)