Naslovnica Zanimljivosti Sastav ovog dječaka raznježio je region: Moj brat ima supermoć!

Sastav ovog dječaka raznježio je region: Moj brat ima supermoć!

232
0

Sastav ovog dječaka raznježio je region: Moj brat ima supermoć!

Besmrtni Duško Radović imao je dosta mudrih misli na temu djece i roditelja, a jedna od njih je bila i “Teško je biti dijete i biti dobar”, ali u ovom posebnom slučaju se može reći da ta njegova ne važi.

I to zbog jednog mališana i njegovog sastava koji je raznježio region.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija jednog sastava o superheroju. Dječak je imao zadatak da piše o nekome kome se divi i on je izabrao svog brata Nikolu. Poslije čitanja, niko nije ostao ravnodušan.

– Moj brat Nikola nosi slušni aparat, koji se zalijepi kao magnet. On kaže da su to njegove super uši. One su njegova supermoć koja mu pomaže da uči u školi i da čuje sve oko sebe. On mi pomaže u svemu. Pomaže mi oko domaćeg i brani me ako me neko dira. – On je moj superbrat. Nervira me što se djeca smiju ako neko ne čuje dobro. Mislim da su oni ljubomorni što on ima supermoći. I ja imam neke supermoći, ali ih još nisam otkrio – napisao je on.

Komentari su bili pozitivni i puni oduševljenja, a svi su potencirali lijepe emocije i domaće vaspitanje malog dječaka, pišu srbijanski mediji. Izvor:  Hayat

Prethodni članakRijeka ljudi na dženazi tetki Zilhi: Zadnji atom snage uložila u pomaganje drugima
Sljedeći članakIMATE BOLNU MENSTRUACIJU I MUČI VAS PMS? Konačno otkriven spas za sve žene, SAMO JEDITE OVE NAMIRNICE