Naslovnica Zdravlje Očistite tijelo od TOKSINA i napunite ga energijom: Samo jedan gutljaj svako...

Očistite tijelo od TOKSINA i napunite ga energijom: Samo jedan gutljaj svako jutro

419
0

Očistite tijelo od TOKSINA i napunite ga energijom: Samo jedan gutljaj svako jutro

Kombinacijom ovih sastojaka oko vas će se napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, ali važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju.

Osim toga, organizam se kombinacijom ova dva sastojka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra barem mesec dana.

Ovaj zdravi “koktel” napravićete tako da pomešate kašičicu maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutru. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i probavni sistem pa ćete koristi imati i želite li smršaviti. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izlečiti.

Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.(zdravljeipriroda.com)

Prethodni članakBizarna nesreća šokirala komšiluk: Zanela se na terasi sa partnerom u AKCIJI, pa pala na auto
Sljedeći članakSMRŠALA SAM 8 KG ZA 21 DAN: Svaki dan sam jela SUPU OD KOSTIJU, ali na ovaj način