Naslovnica Svijet Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je...

Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga

251
0

Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga

Nisu imali drugo mesto u objektu gde bi se osamili

Supruga i majka dvoje dece Anet Kozi (35) iz Mančestera, koja godinama unazad radi u lokalnom zatvoru, uhapšena je zbog krijumčarenja kana*isa jednom zatvoreniku.

Anet je “pala” kada se na jednom snimku iz zatvorske kuhinje videlo da zatvorenik Džejmi Elis (31) puši ma*ihuanu koju mu je ljubavnica unela preko va*ine.

Upravnik zatvora suspendovao je Kozijevu i veliko je pitanje hoće li ikada više raditi posao čistačice u zatvoru.

Anet Kozi i Džejmi Elis zbližili su se tokom epidemije koronavirusa. Anet je supruga varala tako što je sa Džejmijem koristila pokvareni i stari veliki kuhinjski frižider u zatvoru.

Njih dvoje bi dva puta nedeljno ulazili u frižider, prethodno proveravajući da li će ih neko videti.

Kozijeva nije primetila da su u zatvoru i u kuhinji u međuvremenu postavljene dve kamere. Afera dvoje ljudi trajala je skoro godinu dana, a zanimljivo je da je upravnik odavno otkrio da oni ulaze u frižider ali nije našao za shodno da istraži da li je to kršenje ponašanja jednog radnika.

Međutim, kada je u društvu kolega video na jednom snimku da Elis puši ma*ihuanu, o tome je obaveštena policija. Kozijeva nije krijumčarila ništa drugo za Elisa osim kana*isa.

Daljom analizom slučaja, utvrđeno je da je Anet Kozi i pre tri godine nedozvoljeno unosila nešto u zatvor. Tada se radilo o drugom zatvoreniku i nije bio kanabis već mobilni telefon. Policiji su tu dojavu dali drugi zatvorenici nadajući se da će tako dodatno otežati situaciju Kozijevoj, kod koje nisu prošli u se*sualnom smislu. (objektiv.rs)

Prethodni članakHORMONI, PRETJERANA DEBLJINA, SVE KREĆE OD ŠTITNJAČE: Lijek imate kod kuće, evo kako da je izliječite
Sljedeći članakNakon godina neplodnosti, par je odlučio da usvoji dječaka. Ali, kad su vidjeli ko je sa njim, odmah su promijenili mišljenje!