Naslovnica Svijet Svetlana krenula da probudi ćerku i doživela ŠOK: Čim je videla svoje...

Svetlana krenula da probudi ćerku i doživela ŠOK: Čim je videla svoje dete tu, znala je da je KRAJ

176
0

Svetlana krenula da probudi ćerku i doživela ŠOK: Čim je videla svoje dete tu, znala je da je KRAJ

Veče pre tragedije, porodica je proslavljala rođendan drugoj ćerki

Devojčica stara 3 godine umrla je od smrzavanja nakon što je, mesečareći, ušla u prostoriju u kojoj je bilo -15 stepeni i zaspala, prenosi “San”.

Angelinu (3) našla je majka Svetlana Kulešova (23) kada je krenula da je obiđe i vidi da li spava.

Veče pre tragedije, porodica je proslavljala rođendan drugoj ćerki, koja je napunila godinu dana.
– Stavila sam Angelinu u krevet i zaspala je pre ponoći. Muž i ja smo još malo gledali TV i otišli na spavanje. Ujutru sam otišla do dečije sobe i videla da Angelina nije u krevetu – ispričala je majka.
– Našli smo je u ledenom delu kuće, ležala je na podu – dodala je Svetlana, prenosi “San”.

Roditelji devojčice ispričali su da je često imala naviku da mesečari i da su je vraćali u krevet, ali da kobne večeri nisu primetili kad je izašla iz sobe.

Majka je ispričala da je Angelina zaspala u delu kuće koji se ne greje i gde je temperatura oko -15 stepeni, što je bilo kobno po nju.

Policija je pokrenula istragu, pa je majka optužena za zanemarivanje deteta i mogla bi da završi u zatvoru na dve godine. (objektiv.rs)

Prethodni članakUZ KAFU obavezno dodajte JEDNU STVAR! Čuveni ljekar otkrio da je PRESUDNA ZA ZDRAVLJE, a mnogi je ZANEMARUJU!
Sljedeći članakOvo se ne viđa često! Policajac spasio dete od monstruma, a rasplakaće vas ono što je onda uradio (VIDEO)