Naslovnica Svijet “Nije se okrenuo da me pogleda”: Mladoženja UMRO pred oltarom, mlada samo...

“Nije se okrenuo da me pogleda”: Mladoženja UMRO pred oltarom, mlada samo što je KRENULA ka njemu (FOTO)

935
0

“Nije se okrenuo da me pogleda”: Mladoženja UMRO pred oltarom, mlada samo što je KRENULA ka njemu (FOTO)

Pre smrti imao je jednu želju – da se venča sa Alison s kojom ima petoro dece i s kojom je u vezi već 21 godinu

Pol Vin (57) iz Škotske dobio je rak prostate, a karcinom je već metastazirao na pluća i jetru. Doktori su mu rekli kako mu preostaje između šest nedelja i dva meseca života, a on je rešio sebi da ispuni jednu želju.

Pre smrti imao je jednu želju – da se venča sa Alison s kojom ima petoro dece i s kojom je u vezi već 21 godinu.

Zaprosio ju je i Alison (38) je odmah krenula s pripremama za svadbu. Sve su uspeli za samo osam dana otkako je Pol dobio strašne vesti i Alison je 25. juna posle podne krenula prema gradskoj oštini. No zaboravila je buket pa je morala da pričeka prijateljicu koja je otišla po njega ispred.

– Dočekala sam buket, i krenula uz stepenice. Sve se činilo da je u redu, iako je Pol delovao kao da mu je neprijatno. Dotad su mu već malo opustili kilt da mu bude udobnije – priseća se Alison.

– Zapravo, dogurali su ga do dizala i pomagali mu da dođe do sobe jer nije imao snage. Rekli su mi da se borio za dah i mučio – govori Alison.

Njihovo najstarije dete, Sendi (20) otpratila je majku do oltara (odnosno matičara) oko 14 časova. No kad je ušla u prostoriju, Alison je znala da nešto ne valja. Pol je bio pogrbljen na stolici.

– Kad sam došla do njega, morala sam da ga dozivam. Nije se okrenuo, nije me pogledao i tada sam shvatila da nešto ne valja. Pukla sam, počela sam da ga zovem i derem se – govori Alison.

Danijel Sud, porodična prijateljica i Polova kuma i zajedno sa sestrom položile su Pola na pod. Ubrzo su bolničari započeli s reanimacijom, no nije bilo spasa.

– Bilo je teško. Trebalo mi je mnogo vremena da dođem do ovoga gde sam danas, i svi dani mi se čine kao jedan. Deluje mi kao da je to bilo juče – govori Alison i dodaje: “Moram da ustanem i nastavim radi naše dece”. (objektiv.rs)

Prethodni članakKad biste znali KOLIKO je SOK OD KROMPIRA ljekovit, pili biste ga svaki dan (RECEPT)
Sljedeći članakPOPIJTE ČAŠU SOKA OD CVEKLE PRIJE SPAVANJA, PA UJUTRO PROVJERITE BOJU URINA: To će vam puno reći o vašem zdravlju