Tuga do neba: Sahranjen mali Stefan, otac odnio fudbalsku loptu na grob

Devetogodišnji Stefan B. koji je nastradao od posljedica stravične saobraćajna nesreće koja se dogodila u nedjelju uveče, kada je na pješačkom prelazu njega, njegovog mlađeg brata (4) i oca pregazio vozač Lazar Galić, pa pobjegao – sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Na vječni počinak ispratila ga je nepregledna kolona na čijem čelu su bili njegovi roditelji, potom prijatelji, kao i nekoliko kola Hitne pomoći u kojoj je zaposlen Stefanov otac.

 “Otac dečaka, kao lekar, do poslednjeg trenutka uvek je davao sve od sebe da pomogne svakome. Nikad nije odustajao i mnogima je pomogao, a svom detetu nije mogao, iako su i on i Hitna pomoć brzo reagovali. Utoliko nam je sve ovo teže jer je on izuzetan čovek”, kažu očajni zaposleni u Hitnoj pomoći.

Prizor na groblju je potresan, na malom kovčegu poredano je bijelo cvijeće, piše 24sedam.rs.

Dječakov otac u rukama je nosio fudbalsku loptu, dok je neutješna majka jecala i izgovarala potresne riječi koje su slomile sve: “Zašto anđela mog?!”

Sirene na vozilima hitne pomoći upaljene su u trenutku kada je kovčeg spušten u zemlju…

Građani Karaburme nastavili su danas protest u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi započet nakon vIJesti o smrti devetogodišnjeg dJečaka u saobraćajnoj nesreći tražeći da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar