Mjesecima tražila nestalog muža, molila se za njegov život, a onda se SUDBINA okrutno poigrala sa njom…

Mjesecima tražila nestalog muža, molila se za njegov život, a onda se SUDBINA okrutno poigrala sa njom…

Aktivistkinju iz Meksika Aranču Ramos, koja je sedam mjeseci pokušavala da pronađe nestalog muža, oca njihovog jednogodišnjeg djeteta, oteli su i ubili naoružani muškarci, prenose tamošnji mediji.

Ona je, prema navodima medija, pronađena mrtva nekoliko sati nakon što je odvedena iz svoje kuće u kvartu Guaimas u mestu Ortiz, a telo je na pločniku pronašla policija.

Aranča se neposredno prije smrti pridružila gotovo svim mogućem grupama na Fejsbuku za nestale osobe u nadi da će pronaći supruga Brajana kom se početkom godine izgubio i trag i glas.

– Drugari, molim vas, možete li mi pomoći da još jednom zajedno podijelimo Brajanovu fotografiju i da se pomolimo za njega. Brajane, pronaći ću te, sačekaj me još malo – jedna je od objava koje je pisala na Fejsbuku, prenosi Dejli star.

O njenoj otmici i ubistvu za sada se ne zna mnogo, ali se pretpostavlja da su otmičari njenog muža pratili njene objave i da im je zasmetalo toliko angažovanje u potrazi, pa su riješili da na okrutan način to prekinu.

Mediji takođe spekulišu da je porodica bila dužna novac i da je zato Brajan kidnapovan, ali to su takođe neprovjerene informacije.

Brajan ni nakon sedam mjeseci nije pronađen, dok je njegova supruga poslije više meseci traganja, kidnapovana i ubijena.

Takođe se ne zna kakva će sudbina zadesiti jednogodišnje dijete čija je majka ubijena, a otac se mjesecima vodi kao nestao, ali po svoj prilici, brigu o bebi preuzeće neko od Arančine i Brajanove porodice, piše “Objektiv“. haber.ba

Ostavite komentar