SRPSKA PEVAČICA SVA KRVAVA DOŽIVELA OGROMNE TRAUME: Dok je nastupala desila se MASOVNA TUČA!

Pevačica Tamara Tara Ćirić doživela je neprijatnost na jednom nastupu kada je u klubu izbila masovna tuča. Ona je tom prilikom povređena, a kako nam je rekla, to je na nju ostavilo velike traume.

– Svaka žena očekuje da ima nekog muškarca da bude zaštitnički nastrojen, desilo mi se na jednoj svirci da se potukla masa ljudi, sto je pao na mene, flaše su se polomile, i ja sam bila krvava. Niko nije sad tu kriv, obezbeđenje je pokušalo to da rastavi, nisu bili u situaciji meni da pomognu, pomogli su mi muzičari. To je na mene ostavilo velike traume, plašila sam se kako ću na bini, da li će da se desi ponovo nešto tako. Iskreno, nije prijatno – rekla je pevačica.

Tamara je otkrila zašto se nikada nije prijavila za neko muzičko takmičenje.

– Iskreno, mrzim poraz, kritike poštujem, ali to na mene utiče mnogo loše, koliko ja izgledam energično, mnogo sam emotivna. Mene bi to verovatno ubilo i ne bi mi prijali neki komentari. Tada nisam bila sigurna u sebe, kada sam htela da se prijavim, rekla sam: “Milim da ću sama krenuti da gradim karijeru, sama ću uložiti u to…” – rekla je Tara.

Kako ljudi zbog pandemije korona virusa nisu izlazili više od godinu dana, pitali smo pevačicu da li je, s obzirom na to da su svi željni provoda, sada veći bakšiš nego ranije.

– Mogu da kažem da se posrećilo, zaradili smo, ali godinu i po dana nismo imali posla, bilo je teško. Sad sam navikla da živim i sa 500 evra i sa 300 evra, nije to problem, ali mnogo utiče na psihu. Volim turbulenciju, lavica sam u horoskopu, meni samo energija i nešto turbulentno, tako da sam bila emotivno baš loše – rekla je ona. (Espreso / Telegraf)

Ostavite komentar