JOŠ IMAM TRAUME IZ ZADRUGE, UNERVOZIM SE KAD MI NEKO TO SPOMENE! Sloba neće da čuje za rijaliti, a evo šta kaže o Nadicinoj POBEDI…

Sloba Radanović nakon izlaska iz prve sezone “Zadruge” započeo je novi život, a sada se dotakao rijalitija u kojem je ove godine pobedu odnela njegova bivša tašta Nadica Zeljković.

On je priznao da i dan danas ima traume iz rijalitija.

“Znam sve, ispratio sam. Uvek kažem, ako je narod tako izabrao, čestitam pobedniku na svemu. Ja sebe više ne mogu da doživim kao učesnika jer verujte da i dan danas imam posledice i traume od toga. Kad neko krene da mi priča o tome odmah se unervozim, i sad je tako. Ne volim da se vraćam na to. To je nešto što je prošlo, bila je životna škola”, rekao je Sloba i dodao:

“Hvala Bogu za mene je otišlo u nekom normalnom smeru i pozitivno. Niko nije garantovao da će to da bude tako. Započeo sam totalno drugi život. Sve se lepo iskristalo. Doživljavaju me kao pevača, a ne kao nekog ko je morao da uđe u Zadrugu da bi se za njega čulo. Ja sam bio Sloba i pre Zadruge i pevao sam”, ispričao je u “Premijeri-Vikend Specijal”. Kurir.rs/I.B.

Ostavite komentar