Tip skinuo više od 100 kilograma pa postao senzacija: “Sve je moguće”

Nevjerovatna transformacija Stephena Vysockog počela je 2018. godine. Ovaj 34-godišnjak iz Kalifornije većinu svog života borio se s viškom kilograma.

U najgoroj fazi dosegnuo je težinu od 229 kilograma. Iskušao je različite metode, dijete i programe, ali ni jedan rezultat nije bio dugoročno održiv.

2018. sve se promijenilo.

Stephen je u to vrijeme prekinuo vezu te se izolirao u vlastitu sobu.

“Najbolji prijatelj mi je odlučio pomoći. Rekao mi je da vidi da želim bolje za sebe. Tad je spomenuo nešto što mi se urezalo u pamćenje: ‘Jedina osoba koja može napraviti promjenu si ti'”, ispričao je Vysocky.

Iako je protestirao, s prijateljem je krenuo svakodnevno u teretanu. Odjednom mu se ta navika svidjela i obvezao se nastaviti posjećivati je sam.

“Stvarno sam bio motiviran, gurao sam samoga sebe i odlučio si dati godinu dana da vidim kamo će me to dovesti”, prisjeća se.

Težinu uopće nije provjeravao. Bojao se da će tako odustati. Najveću inspiraciju pronašao je u Dwayneu Johnsonu.

“Moj uspjeh je kombinacija svega. Htio sam biti zdraviji i vidjeti što mogu ostvariti u godinu dana”, kaže.

Promijenio je i prehrambene navike. Nakon šest mjeseci svog puta gazirane i zaslađene sokove u potpunosti je zamijenio vodom. Odrekao se i fast fooda te naučio kuhati zdrave obroke.

Nakon godinu dana pokazalo se da je skinuo skoro 50 kilograma. Onda ga je to natjeralo da nastavi još godinu dana pa još godinu. S početkom pandemije iskušao je i keto dijetu. Danas teži 120 kilograma.

“Imam više samopouzdanja, lakše se krećem, rado razgovaram s ljudima. Izlazim i sklapam nova prijateljstva. Još je nekoliko stvari na kojima želim poraditi. Imam puno obješene kože. Htio bih je kirurški ukloniti jer mi otežava život”, ističe.

U tome su mu odlučili pomoći prijatelji pa su pokrenuli crowdfunding kampanju kako bi lakše skupili novac i omogućili prijatelju toliko željeni zahvat.

“Samo radite male korake. Sve je moguće”, zaključuje. Izvor: Index

Ostavite komentar