Manijak koji je brutalno pretukao žene u Splitu prijavljen za dva pokušaja ubistva

Policija je zbog jučerašnjeg brutalnog napada na dvije žene kazneno prijavila Aleksandra Niševića (28) za pokušaj ubistva.

Splitska policija je jutros, ne navodeći ime napadača, javila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela pokušaja ubistva na štetu 52-godišnjakinje i 40-godišnjakinje.

Naime, Niševića se sumnjiči da je jučer oko 7:15 u ugostiteljskom objektu na plaži Firule s leđa, bocom u glavu udario oštećenu 52-godišnjakinju, a kad je žena pala na tlo, nastavio ju je udarati šakama po glavi i vratu te je hvatati rukama za vrat

Pola sata kasnije je, objavila je policija, u ulici Antuna Branka Šimića u Splitu s leđa, više puta, kamenom u glavu udario 40-godišnjakinju te ju je potom nastavio tući šakama po glavi.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je 52-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 40-godišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaja ubistva Nišević će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Kako saznaje Index.hr, 28-godišnji Aleksandar Nišević je porijeklom iz Gline te je već godinama dobro poznat policiji širom Hrvatske.

Još kao dvadesetogodišnjaka policija ga je prijavljivala za provale u vikendice, kuće te krađe iz dućana po Glini, Gvozdu, Karlovcu, Sisku, Križevcima, Krku i Zagrebu.

Samo prošle godine policija ga je prijavljivala oko pet puta. Kriminalom se počeo baviti u Glini i Gvozdu, a u posljednje vrijeme najviše je “operirao” po Splitu. Izvor:  Index.hr

Ostavite komentar