Naslovnica Svijet Danijela sa decom odsela u hotelu, a kad je ovo ugledala na...

Danijela sa decom odsela u hotelu, a kad je ovo ugledala na zidu, odmah je pobegla glavom bez obzira

143
0

Danijela sa decom odsela u hotelu, a kad je ovo ugledala na zidu, odmah je pobegla glavom bez obzira

Danijela Votson, njena prijateljica i njihvoa deca pobegli su iz hotela Norbrek Kastl u britanskom Blekpulu, pošto su hodnike i sobe ovog ugostiteljskog objekta opisali kao užasne.

Dotična gošća iz Škotske se 5. jula prijavila u pomenutom hotelu sa četvoro dece, a najpre je doživela neprijatnost kada su je odbili za sobu sa invaliditetom koja je bila potrebna jednom od njene dece.

Ipak, so na rani bili su tragovi krvi koje je zatekla na zidu sobe u kojoj je trebalo da bude smeštena.

– Hodnik na putu do sobe bio je užasan. Sama soba je grozna. Na zidovima i nameštaju je osim grafita, vlage i telesnih tečnosti, bila i razmazana krv. Buđ je takođe prelavila tepih, kao i smeće – navela je Danijela, prenosi Mirror.

Kada je užasnuta reklamirala šta je zatekla u sobi, nudili su joj druge sobe koje nimaklo nisu bile bolje.

Na kraju su, posle rasprave, dobili novac na povrat od hotela i napustili ovaj objekat.

– Već je bilo 10 sati uveče i morali smo taksijem do novog slobodnog hotela. Imali smo dva slobodna dana, tako da je polovina našeg odmora uništeno. Uaista ružno i užasno iskustvo – dodala je nezadovoljna gošća iz Škotske.

Navela je da je proputovala u mnogo zemalja i da nigde nije videla ništa slično. Takođe je kontaktirala Blekpul kansil, nadajući se da će razgovarati sa nekim iz zdravstvenog tima, gde joj je rečeno da podnese zvaničnu žalbu putem interneta. (objektiv.rs)

Prethodni članakDevojčica spasila život turisti u Grčkoj: Muškarac izgubio svest i počeo da se davi, ona odmah reagovala!
Sljedeći članakPrije 2 godine kupio je ovu kuću, kad je raskopao temelje ispod stepenica ostao u šoku: Pogledajte šta je pronašao, slike odmah objavio!