Konkurisala za posao, pa od šefa slučajno dobila ODGOVOR pre vremena: Umesto da slavi, smučilo joj se sve

Osećala se jako loše

Amerikanka Grejsi Lorins (21) konkurisala je za posao u oblasti u kojoj se poslednjih godina edukovala.

Kako je ispunjavala sve kriterijume, naročito onaj da se traže početnice sa odgovarajućim fakultetom, shvatila je da bi mogla možda i da prođe.

Razgovorom je bila zadovoljna, ali je ipak verovala da neće proći u poslednji krug. Međutim, šef sektora u kojem bi radila slučajno joj je poslao i-mejl u kojem je napisao šta misli o njoj.

Ta poruka trebalo je da ide njegovoj koleginici zaduženoj za ljudske resurse, ali ju je na kraju ipak Grejsi dobila.

– U poruci je pisalo da sam prošla u poslednji krug, što me je oduševilo. Samo što sam skočila od sreće, pročitala sam drugi deo njegovog i-mejla koleginici koji me je zaprepastio. Pisalo je: ‘Ova devojka ipak nije toliko slatka i deluje nezrelo. Nisam siguran da bi voleo da je intervjuišem i nađem se s njom oči u oči’. Ostala sam bez reči – napisala je Grejsi.

Dok joj je u glavi samo odzvanjalo da nije “tako slatka” i da “deluje nezrelo”, već je odlučila šta da radi.

– Odlučila sam da ih odbijem ako me budu pozvali za taj poslednji krug. Nije mi se dopalo to kako je taj čovek pisao o meni – dodala je Grejsi na TikToku.

Njena majka Heder Lorinc istakla je u snimku da se Grejsi osećala “posramljeno i bezvredno”.

– Ona je slatko i veselo dete, tek joj je 21 godina. Nije da drži ceo svet u malom prstu. Ovo je bilo razočaravajuće iskustvo. Možda i bolje što je dobila taj i-mejl greškom, da zna odmah s kim ima posla – rekla je Heder Lorinc.

Šef je sutradan ipak pozvao Grejsi, međutim, ona mu je odmah stavila do znanja da je dobila i-mejl greškom.

– Silno se izvinjavao, bilo mu je jako neprijatno, rekao je da mu nije bila nikakva namera da me uvredi. Na kraju sam mu ljubazno rekla da više nisam zainteresovana za taj posao – poručila je Grejsi. (objektiv.rs)

Ostavite komentar