Naslovnica Showbizz EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! EMOTIVNI SUSRET Miljane Kulić i Zole! Bivši par se NIJE...

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! EMOTIVNI SUSRET Miljane Kulić i Zole! Bivši par se NIJE ODVAJAO, a pali su i ZAGRLJAJI! Da li je POMIRENJE NA POMOLU? (PAPARACO)

308
0

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! EMOTIVNI SUSRET Miljane Kulić i Zole! Bivši par se NIJE ODVAJAO, a pali su i ZAGRLJAJI! Da li je POMIRENJE NA POMOLU? (PAPARACO)

Pokušaće još jednom?
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su jedni od kontaverznijih učesnika Zadruge, a njihova veza uvek je bila jako turbuletna. Ovaj par raskinuo je tokom Zadruge, ali izgleda da to nije ugasilo njihove emocije.

Miljana je bila večerašnji superfinalista, a takmičenje je završila na visokom trećem mestu. Kada je stigla u studio došlo je do susreta sa Zolom, za koga je danima u nazad pričala da još uvek ima osećanja, a po bivšoj cimerki Mini Vrbaški poslala mu je poruku da bi volela da je on sačeka kao podrška.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola seli su sa ostalim bišim zadrugarima, a dok su isčekivali proglašenje pobednika Zadruge 4, razmenjivali su nežnosti i emotivne zagrlajle.

Da li će ovaj par rešiti nesuglasice i pružiti još jednu šansu njihovom ljubavnom odnosu, ali i kako će reagovati Marija Kulić, koja je bila veliki pritvnik ovog odnosa? Pratićemo u danima koji su pred nama.

Autor: A.N. /Izvor: pink.rs/

Prethodni članakEVO ZAŠTO VAM JE STOMAK NADUT: Ovo je pravi razlog, a evo kako da ga smanjite preko noći
Sljedeći članakSA NJOM DO KRAJA! Bora prišao Milici, pa OVAKO pokazao da ima njegovu PODRŠKU! (VIDEO)