Naslovnica Svijet Tragedija u BiH: U nesreći na gradilištu smrtno stradao 45-godišnjak

Tragedija u BiH: U nesreći na gradilištu smrtno stradao 45-godišnjak

221
0

Tragedija u BiH: U nesreći na gradilištu smrtno stradao 45-godišnjak

Prilikom izvođenja građevinskih radova u mjestu Grkovci pored Bosanskog Grahova u četvrtak je smrtno stradao 45-godišnji M. D. iz Banja Luke.

Kako je izvijestio MUP-a HNK, u četvrtak oko 18.50 sati djelatnici PP Bosanskog Grahovo zaprimili su dojavu da je M. D. prilikom izvođenja građevinskih radova zadobio teške tjelesne povrede.

Na mjesto nesreće izašli su policijski radnici te Hitna pomoći ambulante Bosansko Grahovo, kao i dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar, koji su konstatirali smrt radnika.

Uviđajem je utvrđeno da je prilikom izvođenja građevinskih radova na porodičnoj kući u jednom trenutku na M. D. pao komad građevinskog materijala (zida), nanijevši mu teške tjelesne povrede u predjelu glave, od čijih posljedica je muškarac preminuo.

Nakon završenog uviđaja tijelo smrtno stradale osobe prevezeno je u mrtvačnicu Doma zdravlja Drvar. (novi.ba)

Prethodni članakMILICA KOJOJ JE KRISTIJAN PONUDIO BUBREG, SINOĆ SE JAVILA SA SJAJNIM VIJESTIMA: “Želim da vas obavijestim da…”
Sljedeći članakDA LI IMATE JEDAN PARADAJZ? Evo kako uklonite dlačice sa lica: Smjesa koja je mnogim ženama pomogla, EVO KAKO SE PRIPREMA