Naslovnica Showbizz CECA U ISTOJ HALJINI KOJU JE NOSILA PRE 10 GODINA! Pevačica pokazala...

CECA U ISTOJ HALJINI KOJU JE NOSILA PRE 10 GODINA! Pevačica pokazala da je kao sav ostali svet, mreže se USIJALE! (FOTO)

196
0

CECA U ISTOJ HALJINI KOJU JE NOSILA PRE 10 GODINA! Pevačica pokazala da je kao sav ostali svet, mreže se USIJALE! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović je pre nekoliko dana sa sestrom Lidijom i unukom Željkom otputovala na Kipar odakle se gotovo svakodnevno oglašavala i putem Instagrama sa pratiocima delila sve detalje uživanja i provoda.

Nakon što je pokazala delove svoje vile, pevačica je jedne večeri otišla na večeru sa prijateljicama, a njen stajling privukao je veliku pažnju.

Korisnici društvenih mreža primetili su da je Ceca za ovaj izlazak odabrala haljinu koju je nosila pre više od 10 godina, a mnogi su je zbog toga i pohvalili ističući da “nije opterećena garderobom”.

“Ceca koja nosi istu haljinu preko 10 godina, svaka čast”, “Ja volim ovako nešto, znači da nije opterećena”, “Ovo je za pohvalu zaista”, “Verujem da su joj te stvari na Kipru i da ih nosi kad je tamo”, bili su samo neki od komentara. (kurir.rs)

Prethodni članakEVO KAKO OPORAVITI LIŠĆE PARADAJZA KOJE JE POČELO DA ŽUTI: Jednostavni savjeti, svi će se diviti vašoj bašti!
Sljedeći članakUložila u izgled 45.000 KM kako bi privukla muškarca, sad se žali: Sama sam 7 godina