Naslovnica Zanimljivosti Sve što je sanjala u posljednjih pet mjeseci – ostvarilo se: Kada...

Sve što je sanjala u posljednjih pet mjeseci – ostvarilo se: Kada je “vidjela” i svoju SMRT, dogodio se šok…

208
0

Sve što je sanjala u posljednjih pet mjeseci – ostvarilo se: Kada je “vidjela” i svoju SMRT, dogodio se šok…

Irkinja Džema O’Donel iz Korka živjela je normalan život sve dok se početkom godine umalo nije ugušila u rijeci.

Džemu je od smrti spasio komšija koji je čuo njeno zapomaganje, dok ju je nosila riječna struja. Nekoliko dana poslije te nesreće, Džema je otkrila da u svojim snovima može da vidi neke buduće događaje.

– Prvo sam mislila da je slučajnost to što sam sanjala povišicu plate na poslu, kao i nekoliko loših ocjena kćerke u školi. Prvo su me zaista obradovali sa većim honorarom, a onda je kćerka zaređala slabije ocjene iako je uvijek vrijedno učila i bila je među najboljom djecom u odjeljenju. Kada sam u snu vidjela da će se nešto loše dogoditi mojoj sestri od tetke, okrenula sam je za svaki slučaj telefonom da je upozorim. Samo se nasmijala. Nekoliko dana kasnije, imala je saobraćajnu nesreću u kojoj je, na sreću, pretrpjela lakše povrede – priča Džema za portal Evening echo.

U njenom životu sve se promijenilo. Počela je da ide kod psihijatra kako bi dobila potvrdu da je i dalje “normalna” kao i ostali ljudi. Tamo joj je rečeno da je moguće poslije nekih nesreća ili sudbonosnih događaja da čovjek dobije neki prirodni dar ili mogućnost da predosjeti određene stvari koje se događaju ili će se tek desiti.

– Sve bih ja to prihvatila da prije šest sedmica u snu nisam sanjala sopstvenu smrt. Navodno sam se razboljela i u narednom trenutku prisustvovala sam sopstvenoj sahrani. Probudila sam se okupana znojem. Bila sam uvjerena da ću zaista uskoro umrijeti – priča Džema.

Nevjerovatno, ali uspjela je da prevari smrt. Štaviše, od tada više nema snove.

– Narednih dana poslije sna nisam izlazila iz kuće. Gledala sam da se klonim ljudi, pitala sam se i da li će me možda neko zaraziti koronavirusom. A onda sam samo prestala da sanjam. Bukvalno ništa nisam sanjala, nikakve vizije, buduće događaje. Tako je, evo već šest sedmica. Mislim da sam tim snom gdje umirem možda zatvorila nekakav krug koji se otvorio s onom nesrećom. Nadam se da sam u pravu – rekla je ova Irkinja, piše “Objektiv“. haber.ba

Prethodni članakEVO KADA JE KRAJ ZADRUGE 4: Otkriven DATUM superfinala, jedan od 26 učesnika će tada zauzeti PRVO MESTO!
Sljedeći članakMuškarci rođeni u ova 4 znaka Zodijaka NAJGORI su u krevetu…