Oduvala estradu: Tea Tairović za dva mjeseca uzima 126.000 eura!

Tea Tairović ovoga ljeta je najtraženija pjevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa. Atraktivna brineta, koja je karijeru počela u takmičenju “Zvezde Granda”, za samo dva mjeseca će inkasirati 126.000 eura.

Naime, tokom jula i avgusta ona već ima čak 36 zakazanih gostovanja u klubovima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Početna cijena tezge joj je bila 2.000 eura, ali je zahvaljujući numeri koju je nedavno objavila “Hajde”, a koja je postala veliki hit i svi pjevači su je uvrstili u svoje repertoare, Tairovićka uspjela da podigne cijenu, ali i postane najangažovanija pjevačica.

Kada se podvuče crta, prosjek koji uzima po nastupu je 3.500 eura. Da joj je nova pjesma donela odličnu zaradu, svjedoči i činjenica da je na jednom slavlju na toj pjesmi zaradila oko 5.000 eura, i to za nepuna tri minuta.

– Nije sve u parama. Ja ne proričem sudbinu, ne znam koliko će se zaraditi – kroz smijeh je rekla Tea.

Tea je ponosna što je pjesma postala hit za kratko vrijeme, a naročito što su počele da je pjevaju i njene koleginice na svojim nastupima.

– To je za mene jako dobar znak. Ja sam isto znala da procijenim sa tuđim pjesmama koliko ću bakšiša dobiti, tako da ako su oni pogodili s mojom, odlično – rekla je Tea za medije.

Inače, Tea je, kao što je poznato, posljednja nastupala sa Šabanom Šaulićem i samo pukom srećom je izbjegla da bude u kolima u kojima je poginuo legendarni pjevač u februaru 2019. godine. Njih dvoje su imali i duet “Od kad tebe znam”, koji se i dan-danas pjeva na raznim slavljima. ekskluziva.ba/kurir

Ostavite komentar