Naslovnica Zanimljivosti On ulazi u Zadrugu 5! Skoro izašao i već želi novu šansu:...

On ulazi u Zadrugu 5! Skoro izašao i već želi novu šansu: Mama i baka su mi se razboljele zbog rijalitija!

179
0

On ulazi u Zadrugu 5! Skoro izašao i već želi novu šansu: Mama i baka su mi se razboljele zbog rijalitija!

Bliži se kraj četvrte sezone rijaliti programa “Zadruga” i već se šuška ko će biti dio pete sezone šou programa.

Nenad Lazić Neca koji je napustio “Imaginarijum”, nije zadovoljan svojim učešćem. On, kako je rekao, planira da uđe i u narednu sezone, kako bi sebe pokazao u pravom svjetlu.

Tajna savršenog lica, izgledajte svježe i mlado uz…

– U “Zadruzi” nisam ostvario svoje ciljeve, zbog kojih sam ušao unutra. To je da zaradim određenu sumu novca, jer sam dosta honorara izgubio, a nisam ostvario ni svoj cilj da pokažem sebe u najboljem mogućem svjetlu. Pored toga što želim da završim fakultet, želim da se bavim i javnim poslom, pjevanjem i glumom. Što se tiče fakulteta naravno da neću odustati. Uvijek postoji i sljedeća godina. Sad sam izgubio budžet i moraću da uđem u “Zadrugu” sljedeće godine kako bih zaradio pare da bih mogao da platim školovanje – rekao je Neca, te je onda otkrio da se zdravstveno stanje članova njegove porodice pogoršalo tokom njegovog učešća u rijalitiju:

– Moja porodica je sve loše shvatila. Moja mama, tetka i baka. To su moje tri mame, tri najbitnije žene u mom životu. One su loše podnijele moje konflikte sa Borom Santanom. Moja mama ima problema sa grlom, sumnja se da ima kancer grla. Itekako je to loše podnijela sve što se dešavalo u “Zadruzi”. Poslije mog sukoba sa Borom, kada je psovao mog mrtvog brata, mama je išla da prima injekcije protiv bolova u grlu. Isto tako baka je operisala kancer u to vrijeme. Imala je metastaze, sad ide na terapije, ona je sve to doživjela strašno, jer je trebala da ide na operaciju, a doživjela je veliki stres zbog toga što je Bora meni uradio. Moja tetka ima problema i sa vodom i sa želucem i sa srcem to sve teško podnijela.

– Meni je žao što sam ja svojoj porodici priredio neke stvari iz nepromišljenosti. Vjerujem da ću ući u “Zadrugu 5” i to bih uradio kako bih sebe pokazao u dobrom svjetlu. Kao Necu koji je stvarno iskren – istakao je Lazić. Izvor: Espreso

Prethodni članakOn me hranio, mi smo kao porodica: Mahir Mulalić priznao da je odrastao u kući sa ovom muzičkom zvijezdom
Sljedeći članakNedavno diskvalifikovani zadrugar, Kristijan Golubović, uhvaćen je u kafiću u centru Beograda.