Naslovnica Zanimljivosti Nesavesna majka OSTAVILA bebu samu u kolima: Poruka koju je napisala ŠOKIRALA...

Nesavesna majka OSTAVILA bebu samu u kolima: Poruka koju je napisala ŠOKIRALA je sve (VIDEO)

726
0

Nesavesna majka OSTAVILA bebu samu u kolima: Poruka koju je napisala ŠOKIRALA je sve (VIDEO)

Slika bebe ubrzo se pojavila na društvenim mrežama

Kada je par parkirao automobil pored vozila u kojem je beba spavala sama, ostavljena na prednjem sedištu i sa ispisanom porukom pored sebe, nije mogao da veruje svojim očima.

– Čekali smo par minuta jer smo mislili da je majka izašla na kratko i da će se ubrzo vratiti po svoje dete. Nisam hteo nikako da je ostavljamo samu – rekao je čovek sa Novog Zelanda nakon što je prisustvovao nemilom događaju.

Naime, na prednjem sedištu automobila spavala je beba, a pored nje nalazila se napisana poruka. „Moja mama je u šopingu, pozovite je ako vidite da mi nešto treba“ pisalo je na papiru, sa sve brojem telefona.

Šokirani par odmah je okrenuo broj telefona i počeo da se svađa sa nesavesnom majkom, a slika bebe ubrzo se pojavila na društvenim mrežama. Pogledajte video koji je šokirao slučajne prolaznike. Na sreću, sve se završilo dobro po bebu. (objektiv.rs)

Prethodni članakPREPOZNAJTE DA LI STE U OPASNOSTI OD INFARKTA: Hirurg sa VMA upozorio – NA 1 STVAR POSEBNO MORATE PAZITI, SRCE VAM JE UGROŽENO
Sljedeći članak“Ako je muškarac pametan, oženiće se. Ako je žena pametna, NEĆE SE UDATI”: Nađa je na Instagramu izazvala buru SAVJETOM ZA ŽENE