Mahir rasplakao sve gledaoce: “Majka mi je poslala poruku kad sam htio da odustanem…”

Nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram“

Mahir Mulalić je pobjednik takmičenja Zvezde Granda, a ovaj talentovani mladić je na Prvoj kazao da je pobjeda proslavljena “u organizaciji” njegove mentorke, Marije Šerifović. Međutim, prvi je napustio sopstveno slavlje!

“Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji”, našalio se Mahir u Jutarnjem programu Prve.

Sležu se utisci, ali nije potpuno još “shvatio” da je pobjednik!

“Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dvije sekunde prije proglašenja, prije nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lijep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija”, rekao je on.

“Isak Šabanović je postao zvijezda i prije kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobjeda, nažalost ona nije više s nama… Volio bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina”, rekao je on.

Poslala mi je poruku kada sam htio od svega da odustanem, samo napred, je l’ šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odjelo za sljedeći nastup? Sve vrijeme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram”, rekao je on. Izvor:  Krtice.net

Ostavite komentar