Mahir Mulalić je u aprilu zbog smrti majke odustao od Zvezda Granda, ali se na nagovor Marije vratio i pobijedio!

Pjevač Mahir Mulalić ovogodišnji je pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Mahir Mulalić ima 21 godinu i dolazi iz Gračanice, a mentor mu je bila pjevačica Marija Šerifović.

Mulalić je osvojio automobil, dvije pesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobjedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u takmičenju.

Mahir je bio napustio Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla je da ga ubijedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da pjeva, a na festivalu “Banja Luka” osvojio je prvo mjesto.

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobjednik Zvezdi Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pjesme.

Podsjetimo, njemu je majka preminula 3. aprila u trenutku kada se on borio za dalji prolazak, da bi stigao do finala i trijumfovao.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je… Mati je mati… Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam…Tvoja neizmerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas… Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik… Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći… Još mnogo toga lijepog bih volio da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret… Volim te, majko – napisao je on tada. Izvor: Kurir

Ostavite komentar