OGLASIO SE ISAK ŠABANOVIĆ NAKON FINALA ZVEZDA GRANDA: Priznao da li je razočaran drugim mjestom- EVO ŠTA JE MAHIRU REKAO PRIJE NASTUPA

Veliko finale pjevačkog takmičenja “Zvezde Granda” održano je sinoć, a kao pobednik iz ove sezone izašao je Mahir Mulalić, koji je u finišu takmičenja pobijedio Isaka Šabanovića, koji je bio drugoplasirani.

Šabanović je otkrio da li mu je zadovoljstvo ili pak razočaranje što je osovojio drugo mesto iako je važio za favorita.

– Meni je zadovoljstvo, kad su rekli “Prolazi dalje broj pet” ja ustajem i vičem “To!”. Sad je super – rekao je Isak pun pozitivne energije.

– Rekao si da nije bitno da li ćeš biti 15. ili 16., bitno je da dođeš do kraja, da li si očekivao da ćeš biti drugi? – glasilo je pitanje novinarke.

– Nisam. Ja sam rekao da sam prezadovoljan što sam u finalu. Vjerujte da je zadovoljstvo biti ovde s vama, to nisam mogao ni da sanjam. Nisam znao da ću stići do finala, a kad sam stigao do finala onda sam samo rekao “Kad će više da se završi” – izjavio je Isak.

Priznao je da su očekivanja bila velika i da su mu prilazili da se slikaju govoreći: “Ajde da se slikamo, ti si pobjednik”.

Na pitanje da li je bar malo razočaran što nije prvi, Isak je odgovorio uz osmeh:

– U šta ćeš da ti se zakunem da nisam. Ja sam Mahiru rekao “Kunem ti se Bogom dragim volio bi ti da pobjediš”, samo me pustite više. Izvor:Srbijadanas

Ostavite komentar