(VIDEO) Otac ove mlade djevojke je umro prije nekoliko godina. Ali, kad je vidjela ko kleči na njegovom grobu, nije mogla zadržati suze!

Jednog vikenda, Kristina je svog dečka otpratila na aerodrom vjerujući da se ide sresti sa nekim prijateljima. Nekoliko mjeseci poslije, shvatila je da je njegov odlazak imao potpuno drugačiju svrhu.

Određeno vrijeme su proveli udaljeni jedno od drugog, a onda su se ponovo našli na proslavi rođendana jednog prijatelja. Tada je nastupilo pravo iznenađenje za Kristinu. Mattew joj je naime pustio snimak na kojem je prikazano njegovo putovanje.

Kristina nije mogla vjerovati svojim očima kada je na snimku vidjela svoju porodicu, a još manje kada je Mattew od svakog člana porodice ponaosob tražio dozvolu za njenu ruku. Sve razgovore je snimao, ali definitivno najemotivniji je bio onaj sa Kristininom bakom kojoj je i dao prsten.

Na kraju je otišao na grob njenog oca…

Kristina ga je i zavoljela jer ju je mnogo podsjećao na njega. Možete zamisliti koliko je to učinilo Mattewa ponosnim.

Pogledajte trenutak u kojem je Mattew stojao pred spomenikom njenog oca i probajte ne zaplakati.

Nakon što je odgledala video pojavio se pred njom i kleknuo. Jasno je da je rekla ‘Da’. Ovo je zaista divna i preromantična prosidba koja je prikazala tradicionalne običaje, ali i pored toga ostala autentična i posebna. Najljepše od svega jeste što su ovi ljudi zasigurno stvoreni jedno za drugo. /Izvor:magazin.ba/

Ostavite komentar