Tragedija u Zagrebu: Muškarac kolabirao u tramvaju, na mjestu preminuo

Laička reanimacija se u tom slučaju ne provodi, a liječnica hitne pomoći proglasila je smrt

U naselju Dubrava u Zagrebu muškarac je kolabirao u tramvaju, a potom i preminuo. Uprkos reanimaciji i naporima Hitne pomoći, nije mu bilo spasa.

Iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba kazali su da su dobili dojavu u 13 sati, te da je na mjestu događaja utvrđeno da je muškarac srednjih godina bio bez respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica, piše Večernji.hr.

Laička reanimacija se u tom slučaju ne provodi, a liječnica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati.

“Dana 23. juna 2021. u 13:00 sati zaprimili smo poziv da na adresi Dubrava 49 (tramvajska stanica) leži osoba bez svijesti koja se tresla i nije disala. Poziv je primljen kao prvi stupanj hitnosti. Ekipa hitne pomoći došla je na mjesto intervencije u 13:09 sati. Radilo se o muškoj osobi bez dokumenata, srednjih godina. Spomenuti je bio respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se ne provodi. Liječnica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati.”, odgovor je iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Izvor:  Oslobođenje

Ostavite komentar