Tri godine sam ga ludo volela, a zatim sam videla našu zajedničku sliku na stolu, i srce mi se SLEDILO!

Doživela je najveći šok u svom životu

Mislila je da je on čovek njenog života, ali se onda u priču umešala njegova majka i romansa se polako pretvorila u horor film.

– Ja imam 25, a moj dečko 26 godina. U vezi smo tri godine. Volim ga svim srcem i maštala sam o našem venčanju, ali nisam sigurna koliko još mogu da trpim teror njegove majke – navodi Engleskinja i nastavlja:

– Malo je reći da me ta žena mrzi. Kada odem kod njega na večeru, ona ne progovara ni reč sa mnom, ne nudi mi hranu i tretira me kao da sam obično đubre.

– Međutim, kap koja je prelila čašu je ono što se dogodilo pre nekoliko nedelja. Došla sam kod svog dečka i srce mi se sledilo kada sam videla fotografiju koja je stajala na centralnom mestu u dnevnoj sobi – navodi devojka.

– Na slici se nalazio moj dečko, a iako je to bila naša zajednička slika, mene nije bilo na njoj! Njegova majka me je bukvalno makazama isekla sa nje i uramila je samo fotografiju svog sina – otkriva ona.

– Nisam mogla da verujem svojim očima, i iskreno, baš sam se prestravila. To nije sve, malo kasnije sam uzela jedan od naših albuma sa zajedničkim slikama, i ona me je isekla sa svih njih – šokirana je Britanka.

– Što je najgore, moj dečko misli da preterujem. Pa, kako da ostanem sa njim kada njegova majka ne želi da me prihvati – očajna je devojka.

Odgovor terapeuta: Pojedinim majkama je teško da “dele” svog sina sa njihovim devojkama. Očigledno je da je njegova majka ljubomorna na vas.

Sve dok vaš dečko dozvoljava da se ona tako ponaša prema vama, ona će nastaviti s tim. (objektiv.rs)

Ostavite komentar