Poskoka pod haubom dovezao iz Bosne u Njemačku

Jedan muškarac iz Živinica u Bosni i Hercegovini, koji već dugi niz godina živi i radi u Njemačkoj, ispod haube svoga automobila ni ne znajući prevezao je poskoka iz Bosne u Njemačku.

Njegov rođak iz Živinica za Dnevni avaz je izjavio da se muškarac vratio u Njemačku ni ne znajući da ispod haube prevozi poskoka. “On već nekoliko godina živi u Münchenu, ali bio je u posjetu rodnom selu Kuljan u okolini Živinica. Kad se vratio kući u München, imao je što vidjeti! Ispod haube mu se nalazio poskok kojeg je ne znajući vozio od Živinica sve do Münchena”, ispričao je rođak.

Tako je muškarac prešao više od 1.000 kilometara i četiri državne granice ni ne sluteći što mu se nalazi ispod haube.

Rođak je rekao i da se muškarac uznemirio kada je otkrio što mu se nalazi ispod haube te da je odmah alarmirao policiju i vatrogasce. “Kad je otkrio zmiju, uznemirio se, zvao je policiju i vatrogasce.

Policiji je bilo zanimljivo jer dosad nikad nisu vidjeli ovu vrstu zmije. Dosta ljudi se okupilo, svi su gledali. Ni vatrogasci je nisu mogli izvaditi sve dok nije pozvan neki posebni gradski toksikolog koji je čitavu unutrašnjost auta posuo otrovom i rekao da će za tri sata zmija umrijeti. Tako je valjda i bilo”, rekao je rođak.

Muškarac je u Bosni boravio krajem svibnja i početkom lipnja te se tada i zmija vjerojatno zavukla u njegov automobil. “S obzirom je u Bosni bio krajem svibnja i početkom lipnja, a vrijeme je tad bilo promjenjivo, najvjerojatnije se prilikom povratka s neke lokacije zmija neopaženo podvukla pod automobil i tako stigla do Njemačke”, rekao je rođak. Izvor: Kroativ.at

Ostavite komentar