Otišla sa dečkom na pivo i više se nije vratila: Trenutak nepažnje izazvao je VELIKU TRAGEDIJU

Momak je odmah alarmirao policiju, ali devojci nije bilo spasa

Običan dan Aldane Boke (21), devojke iz Rio Negra, koji je trebalo da se završi ležernom šetnjom, okončan je na najgori mogući način.

Ona je, naime, pala mosta sa visine od 10 metara u rečicu Goja i na mestu ostala mrtva, a do njenog tela, zbog nepristupačnosti terena, stigli su tek posle nekoliko sati.

Pre nekoliko nedelja, na istom mestu, još jedna mlada žena je izgubila život.

Prema dosadašnjim rezultatim istrage, Aldana Boka je pokušala da napravi selfi, prilikom čega se okliznula i otišla u smrt.

Jedini svedok tog događaja bio je njen dečko, koji je obavestio policiju, koji je i ispričao verziju o nesreći za vreme selfija.

– Šetali smo i svratili u obližnji kafić da popijemo pivo. Nakon toga, Aldana je došla do ivice mosta kako bi napravila fotografiju za društvene mreže. Odjednom se okliznula i pala. Potrčao sam i pokušao da je spasem, ali nisam mogao odmah da je pronađem. Odmah sam otišao u obližnju policijsku stanicu da prijavim nesreću – naveo je mladić policiji, prenosi Tiempo de San Juan.

Kako prenose lokalni mediji, ovaj put je oskudno signaliziran, nedostaju ograde i vrlo je nesigurno šetati tuda.

Policija veruje da se devojka okliznula i pala u potok, a od snažnog udarca u stenu, izgubila je život na licu mesta. (objektiv.rs)

Ostavite komentar