VELIKI DAN U DOMU SAŠE POPOVIĆA I SUZANE JOVANOVIĆ: Desiće se pravi BUM, ispunjava se želja godinama osmišljavana!

Suzana Jovanović i Saša Popović ovih dana veoma su srećni i euforični. Posle mnogo godina u njihov dom stigle su vesti koje su toliko dugo čekali.

Naime, posle dugih 15 godina, Suzana, koja je oduvek bila najveća podrška suprugu Saši u svemu što je radio, rešila je da se ponovo u punom sjaju vrati na muzičku scenu. Iako nikad nije preterano žalila što je muzičku karijeru stavila po strani, ispunjena i srećna okupila je najbolju ekipu i rešila da ponovo radi ono što najviše voli.

‒ Sa ovom predivnom ženom magistrirao sam moć transformisanja osobe kroz sedam spotova, a sve to vam poklanjamo sutra. Odjednom izlazi devet pesama i devet spotova ove istinske prelepotice, žene u najdivnijem smislu te reči, nekoga ko je moj pravi prijatelj i u dobru i u zlu… Hvala na poverenju i hvala celom timu koji je zajedno sa nama dvoma kreirao magiju koja vam je od sutra dostupna.

Živeli ‒ napisao je juče Dejan Milićević na svom profilu na „Instagramu“ i tako otkrio da je danas veliki dan u domu Suzane Jovanović i Saše Popovića. espreso.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic)

 

Ostavite komentar