Svoju djevojku podvodio za 50 eura, a kada je htio da vrbuje još jednu djevojčicu, upao je u zamku

Prema navodima beogradskih medija, policija traga za još jednim mladićem (21), pripadnikom ove grupe

T. Z. (26) uhapšen je zbog sumnje da je podvodio svoju maloljetnu djevojku K. A. iz Smedereva. Njene seksualne usluge naplaćivao je 50 eura, piše Blic.

Lisice na ruke stavljene su i njegovim saučesnicima R. M. (19) i R. V. (34), koji su osumnjičeni da su slikali djevojčice i njene nage fotografije objavljivali na internetu i vozili djevojčicu “na sastanke”.

Prema navodima beogradskih medija, policija traga za još jednim mladićem (21), pripadnikom ove grupe.

Kako se sumnja sedamaestogodišnja K. A. nije bila njihova jedina žrtva, a uhapšena grupa imala je razrađen plan kojim su primoravali maloljetnice da rade za njih.

– Uvijek je birao djevojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A. koju je zaveo u Smederevu nudivši joj lagodan život. Nakon nekog vremena doveo ju je u Beograd, u stan njegove saučesnice R. M. – ispričao je izvor Informera.

U ovom stanu mladić je djevojčici tražio da se slika gola i pošalje mu te fotke. Djevojčica je posle nekog vremena pristala, a fotografisala ju je uhapšena R. M.

Uplašena maloljetnica

Žena je djevojčicine golišave fotografije potom objavila na jednom sajtu za odrasle.

Djevojčica je ubrzo shvatila šta se događa i željela je da se vrati kući u Smederevo, međutim T. Z. je, kako se sumnja, tada počeo da joj prijeti da će njene nage fotografije pokazati njenim roditeljima.

Uplašena maloljetnica je ostala s njim, a onda je počeo da je primorava da se prostituiše. Za odnose s njom, muškarcima je naplaćivao 50 eura, a sav novac zadržavao je za sebe.

Sve ispričala majci

Užas koji je sedamaestogodišnjakinja prolazila otkriven je kada je u policijsku stanicu došla šesnaestogodišnjakinja iz Beograda sa majkom, a koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

Djevojčica je, kako prenose beogradski mediji, rekla da je T. Z. htio da budu u vezi i da joj je potom ponudio da napravi njene “umjetničke nage” fotografije. Ona je odbila i sve ispričala majci.

Jedan od inspektora tada je pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja želi da plati seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je makro došao na dogovoreno mjesto – uhapšen je!

Svim uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati, navodi Blic. Izvor:  Avaz.ba

Ostavite komentar