Kristijan šokirao javnost: Držala me 4 sata u špajzu zbog Stanije, iživljavala se, polupala mi sve, komšije su čule!

Kristijanu Goluboviću pušten je snimak na kojem ne izgovara baš lijepe reči o svojoj supruzi Ivani Veljović, koju već duže vrijeme javno vara sa pjevačicom Kristinom Spalević.

“Ono što sam najviše želio rušila je konstantno. Dijete me gledalo konstantno kao degenerika, a sve sam učinio. I zakleo sam je, kad se rodi, nemoj nikad da se posvađamo pred njom’, zaklela mi se i namjerno, uvijek se svađa kad je dijete tu, dijete plače, vršti, namjerno da me napravi šizofrenikom kao što je ona!”, izjavio je Kristijan u prikazanom klipu, pa potom prokomentarisao to što je rekao.

“Mene je moja rođena žena držala kao u pušionici, u špajzu, četiri sata zaključanog. Iživljavala se, polupala mi je par hiljada eura, sve telefone i sve laptopove, zato što je trebalo da idem da se nađem sa Stanijom da riješim neke stvari. Komšije su čule sve, nisu mogli da vjeruju, kažu mi šta si sebi dozvolio…”, pričao je Kristijan.

“Kada sam bio u Njemačkoj u zatvoru, u samici, maštao sam da imam sina. Na Badnji dan 1995. sam dobio sina, s Danijelinim plavim očima i mojim ramenima. Kada sam vidio Ivanu, poželio sam kćerku s mojim očima i mojim ramenima. Sve mi je Bog dao što sam poželio, što se tiče djece i žena. Ali ta sreća, da nekom udarim šamar i da mi daju pet godina, to su stvari koje me najviše bole”, izjavio je.

Otkrio je i koje su mu sada najveće želje kada je u pitanju njegova kćerka, koja ima šest godina.

“Da je ispratim 1. septembra u školu, da je odvedem na maturu i da je odvedem pred oltar s mužem u crkvi. S njenim prvim dečkom i mužem. Da ne dozvolim da se šegači kao ove moderne djevojke, da se izubija po tijelu i srcu i da uđe u brak ovakva i onakva kao ove djevojke, koje su primjer kako ne treba živjeti i kakav ne treba biti”, rekao je.

Kristijan je izjavio i kako primjećuje da njegova žena stalno pokušava da odvoji kćerku od njega kad god se igra sa njom, kao i da on nikada ne bi digao ruku na dijete.

“Tresem se kad je vidim da tuče dijete po du.etu, dobijem nagon da je bacim s terase. U redu, to je dio vaspitanja… Ne mogu da udarim nju, pogotovo ne pred majkom. Može tako grubo da je udari po ruci, ali ne po g.zi. Neke stvari sam mnogo trpio, ali ona uvijek viče ‘SUP’ i ‘Centar za socijalni rad’…’nemoj ovo, nemoj ono’…”, završio je Golubović. (krtice.net)

Ostavite komentar