Naslovnica Zanimljivosti Svakom može da se desi: Planirali su proslavu VENČANJA, a zbog ove...

Svakom može da se desi: Planirali su proslavu VENČANJA, a zbog ove greške ostali su bez 273.000 DINARA…

153
0

Svakom može da se desi: Planirali su proslavu VENČANJA, a zbog ove greške ostali su bez 273.000 DINARA…

Dan venčanja Džejsona i Niki Eskvit-Torp iz severnog Jorkšira propao je kada ih je planer venčanja Dana Tvidejl prevarila za iznos od 2.000 funti (približno 273.000 dinara).

Oni su, naime, Tvidejlovoj platili pomenuti iznos kako bi im organizovala svadbu, odnonso kako bi se postarala za šator, stolove, stolice i hranu za 100 gostiju.

Džejson i Niki su istakli da im se ona činila “pristupačnom” i “profesionalnom”, ali dva dana nakon venačanja, žena je nestala bez traga sa novcem koji je od njih uzela.

Proslog meseca, skoro dve godine nakon prevare, Dana Tvidejl je priznala prevaru, a osim Niki i Džejsona, žrtve su bili još nekoliko parova.

– Moja supruga je videla oglas na Fejsbuku o Dani i svi komentari su bili dobri. Nakon što smo razgovarali, otišli smo u Hal da je upoznamo. Delovala je zaista ubedljivo, izgledala je kao da vrhunski znasvoj posao. Sve smo dogovorili i platili, a dva dana pred venčanje rekla je da joj se kombi pokvario i više se nikad nije javila – naveo je Džejson Eskvit-Torp, prenosi Metro.

Nakon togasu pokušali da je pozovu više puta, a posle neuspeha, obratili su se kompaniji koja iznajmljuje šatore. Tamo su im rekli da je dotična “otkazala” venčanje.

– Uništila nam je venčanje. Sledećih dana i noći imali smo neviđene brige i stresove, ali na dan venčanja pokušali smo da budemo pribrani. Nakon toga, nije prošao ni dan da se ne zapitamo zašto je to učinila – dodao je Džejson.

Par je, srećom, za kratko vreme našao alternativno rešenje, pa su za proslavu venčanja iznajmili crkvenu salu, kao i kafić fudbalskog kluba Herogejt taun, po ceni od dodatnih 3.000 funti.

Džejson je istakao da mu je drago što će Tvidejlovu posle dve godine stići pravda i nada se da će biti osuđena za prevaru. (objektiv.rs)

Prethodni članakDevojku napao KROKODIL dok se kupala, a hrabrost njene sestre BLIZNAKINJE zadivila je ceo svet…
Sljedeći članak(VIDEO) MIŠEL VIŠE NE MOŽE DA ODOLI MINI, VRELA AKCIJA OD RANOG JUTRA! Vrbaški ga dovela do ludila, tresla se hotelska soba!