Sekirom i nožem usmrtio devojku (24): Kada se saznalo čija je ćerka, ceo grad je ostao u šoku…

Mlada Evelin Pedrosa Rodrigeš (24) pronađena je mrtva u subotu nakon što ju je, prema sumnjama policije, dečko udarao sekirom, a potom je i dokrajčio nožem u brazilskom gradu Paulistana.

Glavni osumnjičeni je 26-godišnji momak identifikovan kao Žoab dos Santoš Kampoš, koji je te večeri bio sa njom.

Kako navodi Cicero Oliveira, šef policije Paulistane, Žoab je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo, ali je u tome sprečen i prebačen je u obližnju bolnicu gde se nalazi pod policijskim nadzorom, prenosi Cidaverde.com.

Prema navodima policije, Evelin i Žoab su se najpre posvađali, a iz svađe je proizašla tragedija.

– Prepirke, kao i tuču započeli su kod kuće, a potom su napustili taj dom i nastavili da se svađaju u obližnjoj ulici. Imao je sekiru u ruci kojom je udario devojku, akada je pala na trotoar, nožem ju je nekoliko puta izbo. Smrt je bila momentalna – navodi šef policije.

Stanovnike Paulistane pogodila je vest o smrti mlade devojke, a naročito ih je šokiralo to što se radi o ćerki gradskog većnika Elijaša Rodrigeša, koji je za brazilske medije potvrdio da je reč o njegovom detetu.

Nakon zločina, Žoab je presekao vene, a policija ga je pronašla u nesvesti pored tada već mrtve Evelin.

Njih dvoje su takođe roditelji dvogodišnjeg sina, a ova tragedija veliki je šamar kako za porodicu, tako i za čitav grad od 20.000 stanovnika. (objektiv.rs)

Ostavite komentar