Naslovnica Zanimljivosti Majka i sin u isto vrijeme proglašeni mrtvima: Novi detalji saobraćajne nesreće...

Majka i sin u isto vrijeme proglašeni mrtvima: Novi detalji saobraćajne nesreće – Jovanu pozlilo dok je Sunčicu vozio u bolnicu

262
0

Majka i sin u isto vrijeme proglašeni mrtvima: Novi detalji saobraćajne nesreće – Jovanu pozlilo dok je Sunčicu vozio u bolnicu

Jovanovoj majci Sunčici je pozlilo i nikog nije bilo kod kuće. Uspaničeno je htio što prije da odnese majku do ambulante. Nažalost, tu je i njemu pozlilo u kolima.

Tragedija je velika. Sunčica je živjela za svog jedinca i otišla je zajedno sa njim. Bog ih nije razdvojio. Predobro dijete i divna žena. Svi tugujemo za njima. Neka ih Bog i anđeli čuvaju.

Samo ovo je uspjela da kaže jedna od rođaka Sunčice (45) i Jovana (22) Gadžića iz Gospođinaca koji su jučer nastradali u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila, podsjetimo, kad su majka i sin iz porodične kuće u Svetosavskoj “fiat puntom” krenuli prema gospođinačkoj ambulanti jer je majci pozlilo.

Jovan se jadan veoma uplašio za mamu. Veoma se uzrujao. U toku vožnje i njemu je pozlilo, dobio je napad, nakon čega je vozilo “fiat punto”, na raskrsnici Zmaj Jovine ulice i Kralja Petra, udarilo u drvo. Prepostavlja se da je njemu usljed napada noga ostala na gasu, a da je majka, kako bi izbjegli da udare u nekog, volan pomjerila. Šta god da je bilo sada je bezvrijedno o tome pričati. Tuga je nevjerovatna – dodaje drugi rođak.

Od siline udara sa mjesta suvozača je ispala Sunčica dok su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli vozača. Prevezeni su u KCV Novi Sad gdje su u 13 sati, uprkos naporima ljekara, oboje u isto vrijeme proglašeni mrtvima.

Jovan je studirao Fakultet fizičkog vaspitanja, trenirao je košarku, bio je jedinac, dok je Sunčica radila u Gradskoj čistoći u Novom Sadu. Živjeli su sa ocem i suprugom i babom i dedom.

Sa velikom tugom obavještavamo ljubitelje kluba da je član seniorskog tima, ujedno i kapiten, naš dragi Jovan Gadžić izgubio život u saobraćajnoj nesreći – stoji na FB stranici KK Mladost iz Bačkog Jarka.

Majka Sunčica i sin Jovan biće sahranjeni sutra na seoskom groblju u Gospođincima. Izvor:  Hayat

Prethodni članakTužna povorka na dženazi mladića Meše iz Cazina- imao je samo 27 godina
Sljedeći članakTeška nesreća u Mostaru: Uletio automobilom na terasu kafića