Naslovnica Zanimljivosti Tragedija za tragedijom u domu Dare Bubamare, izgubila najmilije: Strašno je, kad...

Tragedija za tragedijom u domu Dare Bubamare, izgubila najmilije: Strašno je, kad idem na groblje sad nosim tri buketa!

788
0

Tragedija za tragedijom u domu Dare Bubamare, izgubila najmilije: Strašno je, kad idem na groblje sad nosim tri buketa!

Popularna pjevačica Dara Bubamara gostovala je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji. Ona je govorila o svom životu i karijeri, a dotakla se i teškog perioda u vrijeme korone.

Dara je ispričala i o teškom periodu kroz koji je prošla tokom korone. Osim mnogobrojnih dragih kolega, bitku sa opakom bolešću izgubili su i Darini bivši svekar i svekrva, sa kojima je pjevačica bila u savršenim odnosima.

– Bilo je stvarno teških trenutaka. U koroni sam izgubila mnogo prijatelja, mnogo kolega. Toliko pjevača, ja sam bila šokirana. To nije bila samo bolest, bila je i depresija.

Njen bivši suprug suočio se, takođe, sa teškim gubicima, od korone su mu preminula oba roditelja, a kako je Dara bila u odličnim odnosima sa njima pjevačicu je njihova smrt posebno pogodila.

– Oni će za mene biti uvijek svekar i svekrva, koliko mi se desilo lijepih stvari, toliko su mi se desile i loše stvari. Ovo mi je bio najveći šok. Milanovi roditelji su bili kao moji roditelji. Ja sam sa njima živjela u Parizu, a da ne pričam da smo prošlo ljeto proveli u Bosni kod njih i uživali smo. Sve je bilo bajno – priča pjevačica sa knedlom u grlu.

– I ne samo što sam ih ja mnogo voljela, i moj Kosta je bio previše vezan za njih. I onda se desila ta bolest i to ne samo od korone, ona je samo povukla. I onda se desilo da je Milanov otac preminuo u decembru, a majka prije sedam dana. Šokirana sam, prvo zato što su bili kao moji roditelji, a drugo zato što Milana mnogo volim, poštujem i cijenim. Znam koliko je njemu bilo teško kada je moja majka umrla i to je za mene bilo baš strašno – priča vidno potresena pjevačica.

Smjenjivanje lijepih i ružnih stvari pratilo je tokom cijele godine. Nedavno Dara je izdala i novu pjesmu, ali zbog gubitka svekrve bila je spremna i da otkaže promociju svoje pjesme.

– Bukvalno sam htjela da otkažem emisiju u kojoj je trebalo da promovišem pjesmu, koliko je meni bilo teško. Onda sam pričala sa Kostom, koji mi je rekao da moram biti profesionac i da promocija nema nikakve veze sa gubitkom. Teška godina za mene. Ona je sahranjena blizu moje majke, tako da sad kad idem na groblje nosim tri buketa – rekla je vidno potresena pjevačica i dodala da je najvažnije samo da budemo živi i zdravi. kurir.rs

Prethodni članakDramatični snimci nakon nevremena u Zenici: Bujica nosi sve pred sobom u naselju Hece! (VIDEO)
Sljedeći članak(VIDEO) Kristijan pao sa ormara, zadrugari pritrčali u pomoć: Golubović izvukao deblji kraj, ostao da leži na podu!