Sestru joj UBILI pre pet godina: Preuzela je brigu o njenoj deci, a sada ju je zadesila još gora SUDBINA…

Nesrećna žena ostala je bez sestre 2016. godine, koja je takođe ubijena, a Majra je tada preuzela brigu o njenoj deci.

Prema prvim rezultatima istrage, nepoznati muškarac je ušao u njenu kuću, sakrio se nedaleko od ulaza, a kada se Majra vratila kući, zadao joj je najmanje tri hica iz vatrenog oružja. Podlegla je povredama u roku od nekoliko minuta.

Na licu mesta bili su njeni nećaci koji su počeli da plaču i viču. Komšije su čule dečji plač, pa su dotrčale u kuću u kojoj je živela Majra i zatekli mrtvu ženu.

– Svi smo iznenađeni. Začuli smo najpre pucnjeve, a onda i plač dece. Ne znam zašto se ovo dogodilo. Ona nikom nije smetala, niti je ikom išta učinila. Vredno je radila na svom poljoprivrednom imanju – rekao je jedan od komšija, prenosi Tiempo de San Juan.

Prema izveštaju tužilaštva, žena je imala tri prostrelne rane u predelu stomaka, a policija je sa lica mesta uzela opuške marihuane, koji su po svoj prilici pripadale ubici.

Srećom, nijedno od dvoje dece nije povređeno.

Majra je imala loklanu prodavnicu i snabdevala namirnicama komšiluk. Isključena je mogućnost da se radi o pljački, ali nije isključeno to da je neko sa ciljem i planom hteo da je ubije, ali razlog za sada nije poznat. (objektiv.rs)

Ostavite komentar