Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) JUTARNJA HISTERIJA DOBILA NOVU RAZMERU! Maja i Janjuš napravili kolaps, Takijeva...

(VIDEO) JUTARNJA HISTERIJA DOBILA NOVU RAZMERU! Maja i Janjuš napravili kolaps, Takijeva ćerka URLALA iz petnih žila, on joj poručio: NEK TE VODE U ZATVOR

490
0

JUTARNJA HISTERIJA DOBILA NOVU RAZMERU! Maja i Janjuš napravili kolaps, Takijeva ćerka URLALA iz petnih žila, on joj poručio: NEK TE VODE U ZATVOR! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Maja Marinković doživela je svoje otelotvorenje histerije zbog nesrećne ljubavi prema Marku Janjuševiću Janjušu.

Maja nije mogla da smiri svoju histeriju i dramu, pa je urlala i plakala na sav glas, koliko su je glasne žice bordile u tome.

Janjuš je sve vreme pokušavao da smiri Marinkovićevu, kako bi mogli da na miru spavaju, ali njoj se nije dalo. Maja je pokušavala da reši sve probleme u njihovom odnosu, a najveći trn u oku joj je Aleksandra Nikolić.

Vodite je u zatvor! Šta da radim više?! Nek te vode u p**ku materinu! Šta treba da se desi, da ti legneš da spavaš? Šta hoćeš? – urlao je Janjuš.

Klošaru jedan! Odgovori mi na pitanje. Ti mene više ne voliš. Ima da te štipam svaki dan. – penila je Maja.

Maja je nastavila da drami, a ono što ih je verovatno uzdrmalo jeste što nisu bili posebna tema tokom noći u emisiji ,,Pitanja novinara”, pa su pokušali da dođu do izražaja, da njihov najbolji način. /Autor: O. B./pink.rs/

Prethodni članakBiću osoba sa invaliditetom čitavog života: Dea Đurđević i dalje u bolovima i na terapiji nakon nesreće, poslala jaku poruku!
Sljedeći članakŠa jeca na sav glas, zaplakao kao malo dijete zbog Tare: Đedovićeve riječi ga pogodile do srži, nije mu dobro!