Tražila je nestalog muža 9 godina. A onda ga je slučajno srela na parkingu…

Kada je muž Karen Marks nestao 2005. godine, ona je strahovala da ga više nikad neće videti. Adam L. Marks nije ostavio nikakvu poruku, nikad je nije pozvao i ispario je bez objašnjena.

Karen je godinama tražila svog muža i konačno ga je našla, devet godina otkad je nestao. Tada je otkrila da se oženio drugom ženom.

– Nisam mogla da shvatim kako se opet oženio. Šta je uradio sa mojim identitetom? – kaže Karen.

Ali to Adamu nije bio prvi put da ostavi ženu s kojom je još uvek bio u braku. Nije mu bio prvi put ni da napusti Karen.

Karen je Adama upoznala dok je bio oženjen.

– Pričao mi je da će se razvesti od nje, jer želi da bude sa mnom i decom, da budemo jedna velika srećna porodica – kaže ona.

Adam se posle nekog vremena zaista razveo i posle godinu dana se oženio Karen na Dan zaljubljenih. Ali je onda nestao nedugo nakon toga. Tada je ostavio poruku.

– Kada me je prvi put ostavio, osećala sam se kao da mi je neko pocepao grudi i iščupao mi srce. Bukvalno mi je rekao da sam ja kriva i da ne može da se bori sa mojom decom – priča Karen.

Adam se posle nekoliko meseci ipak vratio kući.

– Tada sam ga uslovila rekavši mu da ga neću primiti nazad ako to ikad više uradi – kaže ona.

I to se desilo ponovo. Adam se spakovao i otišao, ostavivši Karen u dugovima koje je napravio.

– Htela sam da pokrenem posao, ali kad me je ostavio, svi moji planovi su se raspršili – kaže Karen.

O njemu nije čula ništa celih devet godina, osim kad ga je na kratko srela na parkingu ispred marketa, kada mu je prišla i tražila mu razvod. On joj je rekao da će je zvati, ali nije je pozvao. Taman kad je mislila da je ništa ne može iznenaditi, saznala je da je oženjen.

Sada se Adamu sudi zbog bigamije, prevare i davanja lažnih izjava prilikom sklapanja braka.

Karen planira da se razvede od njega, jer ne želi da se udaje za drugoga dok ne raščisti sa Adamom.

– Smatram da sam u braku. Mislila sam da brak traje do kraja života, u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju – rekla je Karen. /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar