Naslovnica Zanimljivosti “Naši muškarci su čudo”: Tatjana mesečno zarađuje pola MILIONA dinara prodavajući NOŠEN...

“Naši muškarci su čudo”: Tatjana mesečno zarađuje pola MILIONA dinara prodavajući NOŠEN donji veš

336
0

“Naši muškarci su čudo”: Tatjana mesečno zarađuje pola MILIONA dinara prodavajući NOŠEN donji veš

Za samo dve godine ova devojka razradila je neobičan biznis

Kada joj je najbolja prijateljica 2019. godine rekla da je počela da zarađuje na internetu od prodaje nošenih brushaltera i gaćica, Amerikanka Tatjana Bi (24) samo se smejala.

Dve godine kasnije Tatjana živi veoma dobrim životom mesečno zarađujući oko pola miliona dinara, odnosno 5.000 dolara tako što na nekoliko specijalnih internet stranica prodaje nošene gaćice zainteresovanim klijentima.

– Razradila sam posao. Imam oko 20 redovnih mušterija koje mi kažu da miris mojih gaćica ne bi menjali ni za šta drugo. Do sada sam uspela da uštedim dovoljno da mogu sebi da kupim šta želim. A krenula sam sa velikom skepsom, ne verujući da će iko biti dovoljno lud da kupi nešto što je nošeno. Međutim, naši muškarci u SAD su čudo. Ima nas svakakvih. Imam utisak da će do kraja života kupovati od mene ono što nosim. Ja nemam ništa protiv. Kad se samo setim da sam u martu 2019. bila sa 100 dolara u džepu, a sada imam daleko više – kaže ova devojka za Metro.

– To šta su mi neki muškarci tražili nije za javnost, za novine. Toliko je degutantno. Želeli su i da me upoznaju, da se nađemo. Nudili su mi svu svoju ušteđevinu, samo jednom da izađemo na piće. Ja nisam takva. Nemam ni momka. Imam plan šta ću s novcem i u tom pravcu i idem. Nisam sponzoruša, niti tražim da me neko zatrpava novcem. Ovo sama zarađujem. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam u aprilu 2019. godine prodala prvi nošen komplet donjeg veša za 90 dolara. Koliko sam bila radosna, toliko sam bila i zbunjena onim što pali muškarce. Ali sam rekla sebi da me to ne interesuje šta ih uzbuđuje sve dok novac ‘kaplje’ – naglašava Tatjana.

Otkriva da u proseku mesečno zarađuje oko 2.500 dolara, ali da je tokom epidemije koronavirusa suma išla u kontinuitetu i do 5.000.

– Stekla sam utisak da su se neki klijenti uplašili kada je krenula masovna vakcinacija da će onlajn prodaja i onlajn način života svih nas zamreti povratkom na staro. Ipak, ja sam i dalje tu, kao i oni. Nema razloga za strah – kaže nasmejana Tatjana Bi. (objektiv.rs)

Prethodni članakSIROMAŠNI RIBARI PREKO NOĆI POSTALI MILIONERI: Iz mora izvukli neman, u utorbi našli bogatstvo! (VIDEO)
Sljedeći članakMarijana (29) nakon svadbe našla KOVERTU: Kad je prepoznala RUKOPIS, plakala je kao nikad u životu