Biću osoba sa invaliditetom čitavog života: Dea Đurđević i dalje u bolovima i na terapiji nakon nesreće, poslala jaku poruku!

Voditeljka Dea Đurđević i dalje osjeća posljedice teške saobraćajne nesreće koju je imala prije dvije godine, a po svemu sudeći osjećati će ih čitav život.

– Danas se osjećam sjajno iako i dalje idem na terapiju i imam taj stalno prisutan bol. Kada se uporedi ovaj period i onaj period od prije dvije godine, postoji velika razlika – iskreno je rekla voditeljka.

Novinarka je podijelila sa da i dalje osjeća posljedice udesa, ali da se ne predaje.

– Ja ću imati posljedice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari. Ali, Bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života.

Svoju ličnu nesreću iskoristila je za nešto plemenito – učestvuje u kampanji bezbijednosti u saobraćaju.

– Sada imam viši cilj – učestvujem u kampanji “budimo bezbijedni”. Želim da pokažem ljudima šta se meni sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju, bilo svog ili tuđeg. Nije važno čijeg, kada se život izgubi. Od početka ove godine, u nesrećama je izgubilo živote više od 150 ljudi.

– Ljudi nisu svjesni koliko su srećni što mogu sve kad ustanu – melanholično je završila Dea. Izvor: Srbijadanas

Ostavite komentar