Tuga do neba: Objavljen video Adise Atiković, imala je mnogo toga da kaže…

Neopisiva tuga zavladala je Tuzlom, nakon što je djevojka Adisa Atiković, za kojom se tragalo, pronađena 2. juna mrtva u svom automobilu u mjestu Ilinčica kod Tuzle.

Društvene mreže već nekoliko dana preplavljene su emotivinim porukama, prijatelja, bivših kolega iz škole, poznanika… Među njima objavljen je i jedan emotivni video.

Naime, Omladinski resursni centar Tuzla – ORC Tuzla podijelio je na svom Facebook profilu potresan video u kojem je govorila Adisa Atiković. ,

Tuzla / Objavljeno vrijeme i mjesto dženaze djevojci Adisi Atiković
“Adisa je imala mnogo toga da nam kaže, da smo je bar slušali…Adisa je bila učesnica i volonterka na našim mnogim događajima, žao nam je draga naša što si nas tako rano napustila, imala si mnogo toga da ponudiš ovom svijetu, nadamo se da si sada na mnogo boljem mjestu”, poručuju iz Omladinskog centra.

Uputili su poziv svima, razgovarajte, nemojte se zatvarati u sebe, ne postoji problem koji se ne može riješiti, budite ljubazni jedni prema drugima, volimo se i budimo podrška!

Podsjećamo, dženaza Adisi Atiković bit će obavljena 5. juna u Gornjoj Tuzli.

Posljednji ispraćaj će se obaviti u 12 sati ispred kuće žalosti, objavila je porodica. “Tevhid će se obaviti nakon dženaze u Čaršijskoj džamiji u Gornjoj Tuzli”, navodi se u smrtovnici koja je objavljena. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar