Naslovnica Zanimljivosti Marinu posle tronedeljne dijete majka pronašla bez svesti na podu stana: Jedno...

Marinu posle tronedeljne dijete majka pronašla bez svesti na podu stana: Jedno pravilo je ignorisala

212
0

Marinu posle tronedeljne dijete majka pronašla bez svesti na podu stana: Jedno pravilo je ignorisala

Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta

Ruska blogerka Marina Amajeva (24) umalo je izgubila život u želji da posle tri nedelje smrša 25 kilograma.

Marina je na preporuku prijateljice rešila da prihvati takozvanu “dansku” dijetu, pošto je ona u tom delu Evrope kod nekih žena dala odlične rezultate.

Ruskinja se dve nedelje psihički spremala za rigoroznu dijetu koja podrazumeva odricanje od mnogo stvari koje voli, ali i unošenje dosta vode u organizam kad oseća glad.

Kada se upustila u “avanturu”, već posle nekoliko dana prešla je sve granice i sama sebi je određivala pravila, naročito oko tečnosti, što se pokazalo kao umalo fatalna greška.

– U startu sam prekršila glavno pravilo a to je da ova dijeta traje 13 dana. Kod mene je trajala 21 dan. Potom sam šestog dana popila čašu piva na zabavi kod prijatelja, iako mi je naznačeno da 13 dana smem da unosim samo vodu ili čaj u organizam. Na kraju, 15. dana sam prestala da unosim tečnost u organizam. Punih pet dana nisam ništa pila, skoro ni jela, jer sam skinula samo osam kilograma, a plan je bio da odstranim 25. Mislila sam da ću tako da ubrzam proces, a svi znamo koliko je voda važna za telo – piše Marina.

Još 18. dana je osetila slabost i nesvesticu. Nije mogla normalno da hoda ulicom, videla je zvezde pred očima.

– Znala sam zašto se tako osećam, ali sam bila uporna u nameri da mogu još tri dana bez vode. Na kraju sam se onesvestila i u takvom stanju me je majka pronašla. Došla je hitna pomoć i odvela me je u bolnicu. Lekar mi je posle, kad sam došla k sebi rekao da sam imala puno sreće jer sam bila u užasnom zdravstvenom stanju. Telo je ‘presušilo’, nikom nije bilo jasno kako sam uopšte bila živa – dodala je Marina.

Ljudi su je u komentarima osuđivali što je uopšte ulazila u avanturu sa dijetom ako je od početka menjala njena pravila. Naravno, bilo je i onih koji su je napadali zbog činjenice da joj je dijeta uopšte padala na pamet kad lepo izgleda. (objektiv.rs)

Prethodni članak12 godina smo vereni i još se nismo venčali: Kad je saznao da ga varam, šokirao me je onim što je rekao!
Sljedeći članakTatjana je rođena BOLESNA i majka ju je ODMAH ostavila u sirotištu: 20 godina kasnije desio se ŠOK (FOTO)