Naslovnica Zanimljivosti Ispovijest preživjelog putnika iz KOMBIJA SMRTI “Sin me dozivao i jaukao od...

Ispovijest preživjelog putnika iz KOMBIJA SMRTI “Sin me dozivao i jaukao od bolova, a žena ni glasa da pusti”

272
0

Ispovijest preživjelog putnika iz KOMBIJA SMRTI “Sin me dozivao i jaukao od bolova, a žena ni glasa da pusti”

Sve sam vidio. Goran je izašao na glavni put, a onda nas je velikom brzinom udario kamion. Kao da je išao 100 na sat. Udario nas je takvom jačinom kao da nas je voz udario. Sjedio sam pozadi i uspio da iskočim kroz prozor. Bio sam sav krvav – rekao je Dejan.

Zdravković kome je žena Sofija, majka njegovo petoro djece, preminula pred očima objašnjava da je u kombiju bio i njihov sin (13).

– Kada sam iskočio ležao sam neki minut na zemlji kada sam čuo sina da me doziva: ” Tata, tata ” ušao sam u olupinu i izvukao ga. Jaukao je od bolova, žalio se da ga mnogo boli stomak, plakao je, a meni se srce kidalo. Potom sam čuo Ljiljanu, Goranovu ženu, kako jauče. Vratio sam se i nju izvukao. Uplašio sam se da će umrijeti ako je ne izvučem. Ne znam odakle mi snaga, krv mi se slivala niz lice od posjekotine iznad oka, ali sam uspio. Sve je boljelo, jaukala je od bolova. Nisam mogao ništa drugo da uradim – kaže Zdravković.

On dodaje da se vratio u kombi da izvuče surpugu Sofiju.

– Niko mi nije prišao da mi pomogne, ali dobro bar su zvali Hitnu pomoć. Ušao sam po ženu. Gledao sam je i dozivao Sofija…. Molio da otvori oči, ali ona ni glasa da pusti. Sin je plakao na zemlji, Ljiljana jaukala od bolova, a vozač kamiona nam je psovao majku cigansku. Kažu da je pokušao da pobjegne, ali je valjda shvatio da nema kud – kaže nesrećni čovjek slomljen od bola.

Kako je naveo bio je kod ljekara, sanirali su mu povrede i stavili kragnu.

– Zadobio sam i ja povrede, ali to je opet ništa u odnosu na ostale. Ne znam kako ću djeci da kažem da nemaju više majku – kaže potreseni čovjek.

On je objasnio da pored povrijeđenog sina ima još trojicu i jednu kćerku, ali da je on najstariji.

– On mi je najstarije dijete, bio sam u bolnici da ga posjetim, ali u tome nisam uspio. Rekli su mi da je na intezivnoj njezi i da ima povrede jetre i slezine, ali da se nadaju najboljem. Ne znam šta da kažem, mučili smo se ja i supruga da našoj djeci obezbijedimo normalan život. Dobijamo socijalnu pomoć, ali smo eto i mi išli u nadnicu. Ne znam kako ću dalje sa djecom sam – očajan je Zdravković i dodaje da im je u odgajanju djece pomagala i pomaže njegova majka sa kojom su sada mališani, piše Kurir. krtice.net

Prethodni članakMITAR MIRIĆ VARA ŽENU SA 30 GODINA MLAĐOM LEPOM GAGOM! Isplivale u JAVNOST i slike i SVE, a evo šta mu kaže ŽENA…
Sljedeći članakKADA SAM SE OŽENIO, MAJKA ME JE ZAMRZELA: Uhodila mi je ŽENU jer je mislila da me VARA, ali je saznala nešto DRUGO!